Boekenplank:
Kies

Boeken van Adele Parks

Meer over Adele Parks

Genre: Roman

Geboren: 1969

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Adele Parks


Overzicht

  • Jullie allebei - Both of you
  • Uit & thuis - Playing away
  • Uitgespeeld - Game over
  • Zo veel leugens - Lies, lies, lies

gedetailleerd overzicht

OverzichtJullie allebei

Gelukkig. Getrouwd. Vermist...

Leigh Fletcher is gelukkig getrouwd en stiefmoeder van twee jongens van wie ze zielsveel houdt. Haar leven lijkt redelijk doorsnee, tot ze op een dag niet thuiskomt van haar werk. Haar man Mark is radeloos en zegt dat hij geen idee heeft waar ze zou kunnen zijn.

Kai Janssen is getrouwd met de rijke Nederlandse zakenman Daan en leidt een glamoureus leven in een luxe penthouse. Ze is een paar dagen op bezoek bij haar zieke moeder, maar Daan heeft het idee dat de appjes die hij krijgt niet van haar zijn. De berichtjes klinken niet zoals zij en ze neemt haar telefoon niet op als hij belt.

Rechercheur Clements weet dat er voortdurend mensen verdwijnen. Soms is dat een vrijwillige keuze, soms niet. Sommigen keren terug, sommigen niet. Deze twee vrouwen komen uit heel verschillende werelden en dus is het onwaarschijnlijk dat hun zaken met elkaar te maken hebben. Maar dan ontdekt ze dat de vrouwen een groot geheim delen. Een geheim dat een onverwacht nieuw licht op de zaken werpt en dat de levens van alle betrokkenen op hun kop zal zetten.

Schrijver: Adele Parks
Oorspronkelijke titel: Both of you
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021449173
Uitgever: Volt
Uit & thuis
'Ik ben getrouwd,' zei ik.
'Ik ben een slet,' zei John.

Connie Green is al een heel jaar gelukkig getrouwd. Haar man Luke is een schat, hun vrienden zijn fantastisch, haar salaris is goed, haar conditie is op peil. Perfect! Toch?

En dan verschijnt John Harding: de meest sexy man die je je kunt bedenken. Een wandelende vrouwenfantasie. Hij is grappig, snel, zelfverzekerd, en net dat beetje arrogant. Zeer gevaarlijk dus. En zeer geïnteresseerd in Connie, die niet weet wat haar overkomt. Maar één ding weet ze wel: ze wil hem. En wel nu!
Schrijver: Adele Parks
Oorspronkelijke titel: Playing away
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789022528334
Uitgever: Boekerij
Uitgespeeld
Cas Perry kent zichzelf heel goed. Haar vader verliet het gezin toen Cas pas zeven jaar was, en dat heeft haar cynisch, terughoudend en vooral berekenend gemaakt. Zoals ze zelf zegt is de reden voor elke amateur psycholoog duidelijk: ze beschermt zichzelf voor nog een afwijzing door zelf af te wijzen.

En er zijn genoeg mannen die zich door sexy Cas graag laten afwijzen. Natuurlijk heeft ook Cas zo haar lichamelijke behoeftes, maar één nacht moet genoeg zijn, van een 'relatie' moet ze niks hebben. Monogamie is een farce, seks is gewoon seks en van liefde moet ze zelf al helemaal niks hebben, ze heeft al vrienden.

Maar als ze een man ontmoet die ze niet om haar vinger kan winden, merkt Cas dat de muur die ze om zichzelf heen heeft gebouwd haar toch niet voor alles kan beschermen.
Schrijver: Adele Parks
Oorspronkelijke titel: Game over
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789022530634
Uitgever: Boekerij
Zo veel leugens

Met hoeveel geheimen kun je leven?

Hun huwelijk is een toonbeeld van geluk. Behalve dat het van leugens aan elkaar hangt...

Daisy en Simon hebben een geweldig leven. Ze zijn al zestien jaar getrouwd en hebben een schattig zesjarig dochtertje, Millie, waar ze zielsveel van houden. Oké, misschien gaat het nu even iets minder omdat ze Millie wel een broertje of zusje hadden willen geven en dat tot nu toe niet is gelukt, maar dat kan de beste gebeuren. En goed, misschien drinkt Simon soms iets te veel, maar iedereen blaast op zijn eigen manier stoom af, toch? En ja, misschien heeft Daisy Simon niet altijd de waarheid verteld, en andersom, maar wie is er nou altijd honderd procent eerlijk?

Er is alleen een klein verschil tussen een leugentje om bestwil en een web van leugens. En het probleem met een web is dat je erin verstrikt kunt raken en er mogelijk nooit meer uit komt. Of in ieder geval niet als de persoon die je ooit was.

Schrijver: Adele Parks
Oorspronkelijke titel: Lies, lies, lies
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021461342
Uitgever: Volt