Boekenplank:
Kies

Boeken van Adele Parks

Meer over Adele Parks

Genre: Roman

Verenigd Koninkrijk

Website: https://www.adeleparks.com/


Overzicht

  • Uit & thuis - Playing away
  • Uitgespeeld - Game over

gedetailleerd overzicht

OverzichtUit & thuis
'Ik ben getrouwd,' zei ik.
'Ik ben een slet,' zei John.

Connie Green is al een heel jaar gelukkig getrouwd. Haar man Luke is een schat, hun vrienden zijn fantastisch, haar salaris is goed, haar conditie is op peil. Perfect! Toch?

En dan verschijnt John Harding: de meest sexy man die je je kunt bedenken. Een wandelende vrouwenfantasie. Hij is grappig, snel, zelfverzekerd, en net dat beetje arrogant. Zeer gevaarlijk dus. En zeer geïnteresseerd in Connie, die niet weet wat haar overkomt. Maar één ding weet ze wel: ze wil hem. En wel nu!
Schrijver: Adele Parks
Oorspronkelijke titel: Playing away
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789022528334
Uitgever: Boekerij
Uitgespeeld
Cas Perry kent zichzelf heel goed. Haar vader verliet het gezin toen Cas pas zeven jaar was, en dat heeft haar cynisch, terughoudend en vooral berekenend gemaakt. Zoals ze zelf zegt is de reden voor elke amateur psycholoog duidelijk: ze beschermt zichzelf voor nog een afwijzing door zelf af te wijzen.

En er zijn genoeg mannen die zich door sexy Cas graag laten afwijzen. Natuurlijk heeft ook Cas zo haar lichamelijke behoeftes, maar één nacht moet genoeg zijn, van een 'relatie' moet ze niks hebben. Monogamie is een farce, seks is gewoon seks en van liefde moet ze zelf al helemaal niks hebben, ze heeft al vrienden.

Maar als ze een man ontmoet die ze niet om haar vinger kan winden, merkt Cas dat de muur die ze om zichzelf heen heeft gebouwd haar toch niet voor alles kan beschermen.
Schrijver: Adele Parks
Oorspronkelijke titel: Game over
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789022530634
Uitgever: Boekerij