Boekenplank:
Kies

Boeken van Sandra J. Paul

Sandra J. Paul is een veelzijdig auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken en psychologische thrillers. Paul is samen met haar partner de oprichter en eigenaar van Hamley Books; zij is daarnaast ook de uitgever.

Meer over Sandra J. Paul

Genres: Thriller / Spanning, Young Adult

Geboren: 1972

België

Pseudoniem (van): S.J. Paul, Joanne Carlton, Sandra Vets

Overzicht

  • Azerty
  • Kwijt
  • Mijn waarheid
  • Moordspel

Young Adult

  • Loopgravenhel(d)
  • Onzichtbaar

Kraaidorp

  1. De duistere school
  2. Het verlaten huis

Dubbel uitgegeven titels

  • Qwerty - zie Azerty
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

Overzicht

Azerty

Niemand komt je redden...

De achtjarige Marijn wordt ontvoerd onder het wakend oog van zijn oudere broer Kris. Na weken van gevangenschap kan de jongen ontsnappen aan de psychiatrische patiënte die hem gegijzeld hield. De traumatische gebeurtenis zorgt voor een onherstelbare breuk tussen de broers.

Meer dan twintig jaar later leidt boekhouder Marijn een teruggetrokken bestaan. Auteur Kris schreef een bestseller, maar lijdt sindsdien aan writer's block. Wanneer de twee een kasteeltje erven van hun oudoom, zien ze dit als een unieke kans om hun verzuurde relatie te herstellen.

Samen met Marijns vriendin Louise nemen de broers hun intrek in het kasteel, waar de driehoeksverhouding onmiddellijk voor de nodige spanningen zorgt. Tot de situatie escaleert.

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Sandra J. Paul
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789082986372
Ebook: 9789082986389
Uitgever: Hamley Books
Kwijt

Wat als je perfecte leven een leugen was?

Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Gelukkig getrouwd met Iris, vader van tienerzoon Vince, eigenaar van een gerenommeerde Londense Patisserie. Beter dan dat kan het leven niet worden.

Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.

Terwijl hij de geheimen van de voorbije twee jaar ontrafelt, begint Jim zich steeds meer af te vragen of hij echt wel de man is die hij altijd meende te zijn. En dan is er nog die ene vraag: Wie is de vrouw die altijd in zijn herinneringen opduikt, een vrouw die niemand anders lijkt te kennen?

Schrijver: Sandra J. Paul
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789082893915
Ebook: 9789082986310
Uitgever: Hamley Books
Mijn waarheid

Twee vrienden. Een bruid die sterft. Twee versies. Eén onbetrouwbare verteller. Wie geloof jij?

Wie geloof jij, Nathan of Elias? De lezer beslist zelf welke versie hij het eerst leest en gelooft, maar de echte waarheid zit verborgen in het midden.

Schrijver: Sandra J. Paul
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789463967389
Uitgever: Hamley Books
Moordspel

Hoe stop je een man die niets meer te verliezen heeft?

Dieter Santens heeft er genoeg van. De verminkte kluizenaar wil niet langer leven in een harde maatschappij die hem verafschuwt. Hij ontvoert de studente Isabel en is vast van plan samen met haar uit het leven te stappen. Diezelfde dag neemt ook wijkagent Ben Wagemans het drastische besluit om ermee te kappen. Na de moord op zijn jeugdvriendin Mara, acht jaar geleden, is hij er nooit meer in geslaagd zijn leven weer volledig op te pikken.

Wanneer de paden van de twee mannen elkaar toevallig kruisen, verandert alles. In een ultieme poging om Isabels leven te redden en zich zo te verzoenen met zijn verleden, gaat Ben in op Dieters aanbod om een moorddadig spel te spelen, met Isabels leven als inzet. Beide mannen ontdekken dat je, om je vijand te verslaan, in de eerste plaats in staat moet zijn om je eigen demonen onder ogen te zien. Zelfs als je niets meer te verliezen hebt...

Kan Ben Dieters moorddadige trip nog stoppen? En wat is het ultieme geheim waar beide mannen onder gebukt gaan?

Schrijver: Sandra J. Paul
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492011688
Ebook: 9789492011763
Uitgever: Witsand

Young Adult

Loopgravenhel(d)

1916. De zeventienjarige Victor wordt samen met zijn beste vriend van het veld in zijn gemeente Sint-Amands geplukt en naar de Westhoek gestuurd, om te strijden in een vreselijke oorlog.

Omringd door de geur van de dood beseft Victor al snel dat alle hoop al lang vervlogen is in de loopgraven. Terwijl de strijd rondom hem stevig woedt, komt hij zichzelf steeds meer tegen. Bovendien groeit de wanhoop bij de soldaten. Wat als deze oorlog nooit meer eindigt?

Met oog voor detail voelt Loopgravenhel(d) aan als de autobiografie van een jonge soldaat die tegen wil en dank in de hel terechtkomt. Dit unieke, atypische oorlogsboek, geeft een bijzondere kijk op de Eerste Wereldoorlog, alsof je er zelf bij was.

De pakkende kortverhalen die Victors leven beschrijven, werden geschreven door Sandra J. Paul. Aangevuld met ontroerende gedichten die geschreven werden door Marc Geyens, is Loopgravenhel(d) een boek dat je nog lang bij zal blijven.

Schrijver: Sandra J. Paul
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789460794094
Uitgever: Het Punt
Onzichtbaar

Ik heb je iets te vertellen...

Iedereen maakt het ooit wel eens mee in zijn leven: die allereerste keer, de allereerste dag, de allereerste minuut dat je voet zet in een vreemde omgeving, omringd door nieuwe mensen. Maar niet iedereen weet hoe het voelt om onzichtbaar te zijn in een menigte.

* Geschreven voor Rode Neuzen Dag 2018: Stop pesten op school. Alle opbrengst gaat integraal naar dit initiatief.

Schrijver: Sandra J. Paul
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789082893960
Uitgever: Hamley Books

Kraaidorp

De duistere school

Eenmaal je op deze school zit, geraak je er nooit meer weg...

Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen.

Niemand wil luisteren naar de twaalfjarige Quinten, die als enige zweert dat er iets vreemds aan de hand is in zijn dorp. Zelfs zijn vader en zijn beste vrienden geloven rotsvast dat Bertus en Colette Zwart, de schooldirecteurs, het goed met hen menen. Maar dan verdwijnen de kinderen een voor een.

Schrijver: Sandra J. Paul
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789082893946
Ebook: 9789082893953
Uitgever: Hamley Books
Het verlaten huis

Zes vrienden. Een afgesloten huis. Een geheimzinnige kist...

Zes kinderen brengen samen een gezellige avond door terwijl hun ouders verderop in de straat een feestje bijwonen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, tot hun huis getroffen wordt door een aardbeving. Even kijken de kinderen elkaar in paniek aan. Dan verliezen ze het bewustzijn.

Wanneer de zes weer bijkomen, zitten ze opgesloten in een vervallen huis. Ze hebben geen idee wat hen overkomen is. In het midden van de woonkamer staat een mysterieuze houten kist.

En dan gaat de kist open...

Schrijver: Sandra J. Paul
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789463967099
Ebook: 9789463967105
Uitgever: Hamley Books

Dubbel uitgegeven titels

Qwerty

Zie voor de beschrijving van dit boek: Azerty.

Schrijver: Sandra J. Paul
Oorspronkelijke titel: zie Azerty
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789491884658
Uitgever: Scelta