Boekenplank:
Kies

Boeken van Roger Pearce

Meer over Roger Pearce

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Roger Pearce


John Kerr

  1. Explosief - Agent of the state
  2. Extremist - The extremist

gedetailleerd overzicht

John KerrExplosief

John Kerr, hoofd van de Eenheid Geheime Operaties, werkte jaren 'op straat': op de speciale afdeling terrorismebestrijding, in Londen. Van gewelddadige ontvoeringen, bomgordels, lone wolves en de rekrutering van terroristen heeft Kerr meer verstand dan wie ook.

Als John Kerr de meedogenloze jihadstrijder Jibril op het spoor komt, geven zijn meerderen bij New Scotland Yard hem opdracht deze terrorist onmiddellijk uit te schakelen.

Maar de eigenzinnige Kerr volgt zijn eigen inzicht en besluit hem juist te schaduwen. Het kan een grote vangst opleveren: Jibril zou hem naar een levensgevaarlijke bomfabriek in een Londense flat kunnen leiden. Maar de zaak loopt totaal uit de hand...

Schrijver: Roger Pearce
Oorspronkelijke titel: Agent of the state
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789024558285
Ebook: 9789024558315
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Extremist

John Kerr heeft meer dan wie ook verstand van gewelddadige ontvoeringen, bomgordels, lone wolves en de rekrutering van terroristen. Hij is hoofd van de Eenheid Geheime Operaties in Londen.

In Extremist raakt John Kerr in een gevecht op leven en dood met twee goudsmokkelaars. Ze weten te ontkomen. Kort daarop heeft een smerige bomaanslag plaats, midden in Londen: is dat het werk van extremisten in de Britse samenleving, of van buitenlandse infiltranten?

De gevaarlijke situatie op straat escaleert. Dan krijgt John Kerr ook nog te maken met verraad en corruptie in de eigen gelederen. Het is tijd voor extreme maatregelen...

Schrijver: Roger Pearce
Oorspronkelijke titel: The extremist
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789024558346
Ebook: 9789024558353
Uitgever: Luitingh-Sijthoff