Boekenplank:
Kies
  • Home
  • P
  • Ryne Douglas Pearson

Boeken van Ryne Douglas Pearson

Meer over Ryne Douglas Pearson

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1964

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ryne Douglas Pearson


Overzicht

  • De freak - Top Ten
  • Delta Force - Cloudburst

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe freak
Hij noemt zichzelf Michaelangelo. Net als de schilder, maar geschreven met een extra a. Deze moordenaar van Pennsylvania maakt van zijn slachtoffers gruwelijke kunstwerken en heeft slechts één doel voor ogen: de meeste gezochte misdadiger van Amerika worden.

De veelbelovende FBI-agente Ariel Grace onderzoekt de gruwelijke moorden. Zij ontdekt dat Michaelangelo, nummer tien op de lijst van de FBI, gedreven wordt door woede. Laaiend is hij, dat er maar liefst negen killers beter zijn dan hij. En hij zal dan ook niet rusten voordat hij nummer één staat op de top-10 die in heel Amerika hangt aangeplakt.

Als Michaelangelo in ijzingwekkend tempo de jacht inzet op de geduchte criminelen boven hem, slaat de paniek toe bij de top van de FBI. Want wat niemand weet - zelfs de gedreven en onverschrokken Grace niet - is dat nummer vijf op de lijst een infiltrant is van de FBI. Er volgt een zenuwslopende nachtmerrie op leven en dood.
Schrijver: Ryne Douglas Pearson
Oorspronkelijke titel: Top Ten
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789044300321
Uitgever: The House of Books
Delta Force
Twee terroristische aanslagen schokken de wereld. In Los Angeles wordt de president van de Verenigde Staten vermoord. Aan de andere kant van de wereld wordt een Amerikaans passagiersvliegtuig gekaapt en gedwongen naar Libië te vliegen.

Een grootscheeps onderzoek door de FBI en CIA volgt om een antwoord te vinden op de vele brandende vragen omtrent deze twee rampen. Bestaat er verband tussen de aanslagen? Heeft Khadaffi er misschien iets mee te maken?

De terroristen hebben de gekaapte 747 ondertussen voorzien van een kleine kernreactor. Op de dag dat de vermoorde president begraven wordt, zullen zij boven het rouwende Washington een meltdown veroorzaken.

Delta Force, een legereenheid die gespecialiseerd is in bevrijdingsacties, krijgt de opdracht het vliegtuig te heroveren. Op 20.000 voet boven de Atlantische Oceaan ontbrandt de strijd...
Schrijver: Ryne Douglas Pearson
Oorspronkelijke titel: Cloudburst
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 9789041002013
Uitgever: Van Reemst