Boekenplank:
Kies

Boeken van Ivy Pembroke

Ivy Pembroke is hoogleraar rechten en gespecialiseerd in auteursrecht en merkenrecht, met een focus op fanfictie. Ze verdeelt haar tijd tussen Mississippi en haar thuisstaat Rhode Island.

Meer over Ivy Pembroke

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Jack de straathond

Jack is een tevreden straathond - geadopteerd door alle bewoners van Christmas Street. Of is het andersom? Voor Sam, die na de dood van zijn vrouw terug naar Londen verhuist, vormt Jack het onofficiële welkomstcomité van de straat. Voor Sams zoontje, Teddy, is de pluizenbol een broodnodige vriend.

Maar Christmas Street is niet meer wat het ooit was volgens Bill, de oudste en hardst mopperende bewoner. Hij kan zich herinneren hoe iedereen er samenleefde. Nu leven de mensen langs elkaar heen, zonder echt contact te maken.

Terwijl Sam en Teddy beginnen te wennen aan hun nieuwe huis, brengt de viervoetige charme van Jack alle bewoners van de straat steeds een beetje dichter bij elkaar. En door een kleine goede daad kan het zo maar zijn dat Christmas Street verandert in een plek vol mooie, blijvende herinneringen...

Schrijver: Ivy Pembroke
Oorspronkelijke titel: A dog called Jack
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789400512054
Ebook: 9789044978711
Uitgever: Bruna