Boekenplank:
Kies

Boeken van Terri Persons

Meer over Terri Persons

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1958

Geboorteland: Verenigde Staten


Bernadette Saint Clare

  1. Blinde vlek - Blind spot
  2. Blinde woede - Blind rage
Bernadette Saint Clare

gedetailleerd overzicht

Bernadette Saint ClareBlinde vlek
Een moordenaar wil wraak. Een FBI-agente wil gerechtigheid...

De FBI heeft nooit goed geweten wat ze aan moest met agente Bernadette Saint Clare. Haar geheel eigen aanpak levert haar de ene overplaatsing na de andere op, van het ene FBI-kantoor naar het andere, kriskras door Amerika. Zojuist is ze opnieuw overgeplaatst, dit keer naar St. Paul.

Nauwelijks heeft ze haar bureau ingeruimd, of ze wordt verzocht haar speciale gave aan te wenden. In sommige zaken is haar helderziendheid verbazingwekkend trefzeker geweest; in andere sloeg het de plank volledig mis. De FBI-agent die belast is met de leiding van deze zaak, Tony Garcia, is zich bewust van Bernadette's wisselende succes en houdt haar nauwlettend in de gaten.

Als extra complicatie raakt Bernadette persoonlijk betrokken bij het leven van haar nieuwe bovenbuurman. Er is echter iets aan hem wat ze niet kan plaatsen, zeker niet wanneer hij haar een belangrijke aanwijzing geeft omtrent de identiteit van de moordenaar.
Schrijver: Terri Persons
Oorspronkelijke titel: Blind spot
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789058314352
Uitgever: Sirene
Blinde woede
Opnieuw moet FBI-agente Bernadette Saint Clare haar sight gebruiken om een moordenaar te stoppen...

Het midwesten van de Verenigde Staten wordt geteisterd door een reeks zelfmoordgevallen van jonge vrouwen. Maar zijn het wel zelfmoorden?

FBI-agente Bernadette Saint Clare heeft zo haar twijfels. Om die twijfels tot zekerheden om te smeden heeft ze hard bewijsmateriaal nodig, maar de persoon die haar daarvan zou kunnen voorzien is een oncoöperatieve psychiater die één van de slachtoffers onder behandeling had.

Saint Clare is helderziend: ze kan doden zien en met hen communiceren, en als zij iets aanraakt wat de moordenaar ook heeft aangeraakt, kan zij door zijn ogen naar gebeurtenissen kijken. Als ze die special sight gaat gebruiken om meer te weten te komen over het verleden van de psychiater ontdekt ze duistere geheimen...
Schrijver: Terri Persons
Oorspronkelijke titel: Blind rage
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789058315076
Uitgever: Sirene