Boekenplank:
Kies

Boeken van Alice Peterson

Meer over Alice Peterson

Genre: Roman

Geboren: 1974

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Alice Peterson


Overzicht

Kijk naar jezelf!
Katie lijkt het perfecte leven te hebben. Ze ziet er goed uit, is eigenaresse van een kleine modezaak en heeft een relatie met Sam, een succesvolle zakenman. Maar ze heeft ook een geheim: haar jongere zus Bells, die met het Down-syndroom is geboren en eigenlijk niet in haar perfecte leventje past.

Wanneer Katies ouders aankondigen dat ze op vakantie gaan, accepteert Katie onder druk aarzelend dat Bells een tijdje bij haar komt logeren. Er is echter één probleem: Sam weet niet dat Katie een zusje heeft, laat staan dat ze anders is.

Anders is Bells zeker. Ze beplakt Sams maagdelijk witte muren met David Beckham-posters, draait overdag keihard Stevie Wonder-muziek, en spreekt op straat wildvreemde mensen aan (onder wie een leuke jongen in de supermarkt).

Al snel staat Katies relatie met Sam onder druk - zeker wanneer ze verontrustend nieuws ontvangt over haar moeder. Maar met de hulp van Bells begint Katie eindelijk in te zien wat liefde werkelijk betekent, en dat doet haar eindelijk de ogen openen...
Schrijver: Alice Peterson
Oorspronkelijke titel: Look the world in the eye
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789069747491
Uitgever: Arena