Boekenplank:
Kies

Boeken van Carmen Posadas

Meer over Carmen Posadas

Genre: Roman

Geboren: 1953

Geboorteland: Uruguay

Website: Carmen Posadas


Overzicht

  • De trouwe dienaar - El buen sirviente
  • Kleine zonden - Pequeñas infamias

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe trouwe dienaar
Inés Ruano, een veelgevraagd fotografe die zeer succesvol is in haar carrière maar ongelukkig in de liefde, krijgt op haar vijfenveertigste verjaardag merkwaardig bezoek: twee in het zwart geklede mannen, handlangers van de duivel, vragen haar met haar ziel te betalen voor het geschonken succes. Met de jongste van de twee, een bijzonder aantrekkelijk exemplaar, begint Inés een verhouding.

Ines' manipulatieve moeder Beatriz - ook in de liefde haar grootste rivale - is zeer ontstemd als zij hoort over de verhouding van haar dochter. Dit was namelijk niet de bedoeling toen zij, om een geheim uit Ines' kindertijd goed te maken, de mannen cadeau deed aan haar dochter. Meer dan een nacht vol lust had het niet moeten worden. Maar krachten van buitenaf, het lot, het toeval, of misschien wel de duivel zelf, gooien roet in het eten...
Schrijver: Carmen Posadas
Oorspronkelijke titel: El buen sirviente
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789058313300
Uitgever: Sirene
Kleine zonden
Kleine zonden is een verhaal over moord en bedrog, liefde en ontrouw, kleine en grote zonden, waarin het toeval een sleutelrol vervult.

Vier verdachten: serveerster en punk-meisje Chloe, Serafin Tous, een magistraat met homoseksuele neigingen, de gewiekste zakenman Teldi en zijn vrouw Adela...

Het slachtoffer: Nestor, de kok met de uiterst verfijnde smaak die te veel wist. Hij komt per toeval aan zijn einde wanneer de deur van een koelcel achter hem dichtvalt.
Schrijver: Carmen Posadas
Oorspronkelijke titel: Pequeñas infamias
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789058470652
Uitgever: Byblos