Boekenplank:
Kies
  • Home
  • P
  • Inge van Prooijen

Boeken van Inge van Prooijen

Inge van Prooijen begon in 2016 het Instagramaccount PickOneQuotes waar ze om de dag een nieuwe quotebattle plaatste. Haar volgers konden kiezen met welke quote ze het eens of oneens waren en met elkaar in discussie gaan. In 2017 verscheen haar boek Pick One als gevolg van de populariteit van haar Instagramaccount. Een romantisch verhaal en een thriller zijn Van Prooijens volgende avontuur.

Meer over Inge van Prooijen

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1988

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • De bonusmoeder
  • Zonder angst

E-books

  • Singlereis
  • Waar is Ivy?

Non-Fictie

  • Pick One
Non-Fictie

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe bonusmoeder

Nena is bonusmoeder. Maar niet iedereen is blij met haar komst...

Nena trekt in bij haar vriend Diederik en zijn driejarige zoontje Benjamin. Maar niet iedereen is blij met haar komst. Zowel haar schoonmoeder als de ex van Diederik zien haar liever weer gaan.

Als haar geschiktheid als bonusmoeder in twijfel wordt getrokken en er vreemde dingen gebeuren, komt haar relatie met Diederik onder druk te staan. Nena voelt zich genoodzaakt om terug te vechten, maar wie is nu precies haar vijand?

Schrijver: Inge van Prooijen
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789461099150
Ebook: 9789461099136
Uitgever: De Crime Compagnie
Zonder angst

Ze is niet veilig. Hoe ver ga je om haar te helpen?

Cleo runt als kunstzinnig therapeut haar eigen praktijk genaamd 'Monsters onder mijn bed'. Ze helpt cliënten van angsten af, of leert hen er beter mee om te gaan.

Als de jonge studente Julia in een sessie laat doorschemeren dat ze in de gaten gehouden wordt, vraagt Cleo zich af of alle angsten van het meisje wel ingebeeld zijn. Het ontmaskeren van Julia’s stalker wordt steeds meer een obsessie voor Cleo en al snel vervagen de grenzen. Hoever mag je als therapeut gaan om te helpen?

Schrijver: Inge van Prooijen
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789461096807
Ebook: 9789461097040
Uitgever: De Crime Compagnie

E-booksSinglereis

Een nieuwe liefde? Daar staat Coco helemaal niet voor open, toch...?

Coco heeft een groepsreis naar Zuid-Afrika geboekt. Niet zomaar een reis: een singlereis. Tot aan vertrek krijgen haar vriendinnen een koppelverbod, en dat is hard nodig, want Lena en Sophie (beiden gesetteld) doen er alles aan om ook Coco aan de man te krijgen. Regelmatig wordt ze door hen in de val gelokt: zo belandt ze ineens op een speeddateavond en wordt er zelfs onder haar naam geswiped op Tinder. Coco is er he-le-maal klaar mee.

Ze hoopt op een fijne vakantie, en wie weet houdt ze er wel goede vrienden aan over. En liefde? Welnee, om liefde te vinden moet je daar wel voor openstaan, en dat doet ze allang niet meer.

Schrijver: Inge van Prooijen
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789461097156
Uitgever: De Crime Compagnie
Waar is Ivy?

Het lijkt allemaal zo mooi: geld verdienen met Instagram. Als Lizzy per ongeluk viraal gaat met een eerlijke post over het moederschap, staan de agentschappen voor haar in de rij. Iedereen wil haar als 'momfluencer'. Door het online werk zijn haar geldzorgen verleden tijd, maar er is ook een keerzijde aan het succes: Lizzy's inbox stroomt vol met nare berichten en bedreigingen van zowel de moedermaffia als van internettrollen.

Is de onlinewereld wel zo onschuldig? Lizzy's intuïtie zegt dat ze moet stoppen. Maar het is te laat. Als Lizzy haar dochter Ivy wil wekken van haar middagdutje, ligt ze niet meer veilig in haar warme bedje...

Schrijver: Inge van Prooijen
Eerste uitgave: 2024
Ebook: 9789461098924
Uitgever: De Crime Compagnie

Non-FictiePick One

100 quotebattles verzameld. Met wie ben jij het eens?

Quotes inspirerend? Ja, maar niet elke quote is de beste quote voor jou.

Tegenwoordig worden we overspoeld door quotes. Van die zogenaamd wijze, diepzinnige clichéspreuken die je wel even doen inzien hoe je moet leven, denken of voelen. Maar soms kunnen quotes je enorm raken, bieden ze een andere kijk op dingen, of relativeren ze; quotes waar je van kunt leren dus.

In Pick One zet Inge van Prooijen verschillende quotes van grote namen als Socrates tot Paulo Coelho en van Oprah Winfrey tot Kim Kardashian over eenzelfde onderwerp lijnrecht tegenover elkaar. Met welke uitspraak ben jij het eens, met welke absoluut niet en waarom niet?

Inge van Prooijen prikkelt je, laat je nadenken en lokt je uit tot discussie.

Schrijver: Inge van Prooijen
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789400509313
Uitgever: Bruna