Boekenplank:
Kies

Boeken van Nita Prose

Meer over Nita Prose

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Canada

Website: Nita Prose


Molly Gray

  1. Het kamermeisje - The maid
  2. De mystery guest - The mystery guest

gedetailleerd overzicht

Molly GrayHet kamermeisje

Jij ziet haar niet, maar zij jou wel...

Molly is een eenzame, wat zonderlinge en onopvallende jonge vrouw. Ze is geknipt voor haar werk als kamermeisje in het Regency Grand Hotel, waar ze de kussens opschudt en de vuiligheid, het stof en de geheimen van de gasten wegveegt. Echt níémand ziet haar staan. Letterlijk.

Maar ze komt ongewild in de spotlights te staan wanneer ze Mr Black, een beruchte en steenrijke gast, dood in zijn bed aantreft. Zo wordt ze van onopvallend kamermeisje opeens hoofdverdachte in een moordzaak en belandt ze in een web van leugens. Hoe kan ze daar nog uit ontsnappen?

Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek, maar zal het op tijd zijn, vóór de moordenaar opnieuw toeslaat?


Schrijver: Nita Prose
Oorspronkelijke titel: The maid
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026354243
Ebook: 9789026354250
Uitgever: Ambo | Anthos
De mystery guest

Kamermeisje Molly Gray is in het Regency Hotel opgeklommen tot hoofd Huishouding. Een titel die ze met trots draagt terwijl ze kussens opschudt, geheimen onder het kleed veegt, in alle stilte elke kamer tot in de puntjes verzorgt.

Maar net wanneer ze alles perfect op orde heeft, komt haar wereld op zijn kop te staan. Een beroemde schrijver van detectives valt dood neer in het hotel.

Als rechercheur Stark, Molly’s oude vijand, op de zaak gezet wordt, blijkt al snel dat er een luchtje aan zit. Geruchten te over, maar Molly blijkt de enige die de sleutel tot het mysterie heeft. Dat betekent echter dat er in haar verleden en in dat van haar oma gegraven zal worden, want Molly kende het slachtoffer, en hij haar...

Schrijver: Nita Prose
Oorspronkelijke titel: The mystery guest
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789026366123
Ebook: 9789026366130
Uitgever: Ambo | Anthos