Boekenplank:
Kies

Boeken van Suzanne Proulx

Meer over Suzanne Proulx

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Victoria Lucci

  1. Bloedfactor - Bad blood
  2. Kwaad bloed - Bad luck

gedetailleerd overzicht

Victoria LucciBloedfactor
Victoria Lucci houdt van mooie kleren, snelle auto's en getrouwde mannen. Ze werkt als 'risk manager' in een groot ziekenhuis in Denver en elke dag is voor haar een avontuur. Tot het mis gaat op haar werk. Teveel patiënten sterven een mysterieuze dood en het lijkt alsof iemand in het ziekenhuis daar verantwoordelijk voor is...

Te midden van grote en kleine crises probeert Victoria haar mooie hoofd koel te houden. Behalve bloedtransfusie-problemen, diefstal van medicijnen en een lijk in de parkeergarage, krijgt Victoria te maken met een bijzonder volhardende 'engel des doods'.

Tijdens haar speurtocht naar de identiteit van de moordenaar, wordt Victoria gedwongen het ultieme risico te nemen...
Schrijver: Suzanne Proulx
Oorspronkelijke titel: Bad blood
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789044301922
Uitgever: The House of Books
Kwaad bloed
Victoria Lucci is risicomanager van het Montmorency ziekenhuis in Denver. Ze werkt te hard, rijdt te snel en is zojuist flink in de problemen gekomen. Ze heeft een kat aangereden die toebehoort aan een geheimzinnige jonge vrouw. Voordat Victoria zich kan ontdoen van het gewonde dier, gebeuren er onverwachts huiveringwekkende dingen in het ziekenhuis waar ze werkt.

Een patiënt wordt aangevallen door een nymfomane, een van Victoria's collega's verdwijnt spoorloos, en de echtgenote van een prominente chirurg die een eenvoudige operatie zou ondergaan raakt plotseling in coma. Is dit het gevolg van het boze oog van de eigenaresse of is het iemand die zich op het ziekenhuis wil wreken?

Voor Victoria de waarheid kan achterhalen, zet een moord haar leven op z'n kop. Nu heeft ze geen tarotkaarten nodig om in de toekomst te kijken: er waart een moordenaar rond in het ziekenhuis!
Schrijver: Suzanne Proulx
Oorspronkelijke titel: Bad luck
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789044305753
Uitgever: The House of Books