Boekenplank:
Kies

Boeken van Patrick Quinlan

Meer over Patrick Quinlan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Patrick Quinlan


Overzicht

  • Wraak - Smoked

Non-Fictie

  • Rutger Hauer Autobiografie - All those moments
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtWraak
Ze zitten hem op de hielen en de seconden tikken weg... Kan Smoke Dugan zijn explosieve verleden voor blijven?

Smoke Dugan was ooit een expert in explosieven en werkzaam voor de maffia. Het was de bedoeling dat zijn werk beperkt bleef tot het opblazen van kluizen, maar als een van zijn bommen wordt gebruikt om een vliegtuig op te blazen neemt hij wraak.

Hij vermoordt zijn baas en gaat er met een groot geldbedrag vandoor. Als zijn verblijfplaats bekend wordt, sturen de boze heren een doorgewinterde huurmoordenaar op hem af...
Schrijver: Patrick Quinlan
Oorspronkelijke titel: Smoked
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789022550304
Uitgever: Mynx

Non-FictieRutger Hauer Autobiografie
Autobiografie is het indrukwekkende levensverhaal van een eigenzinnige vijftienjarige die uitgroeide tot een acteur van wereldfaam. Het leven van Rutger Hauer leest als een kruising tussen een roman van Jan Wolkers, een middeleeuwse riddervertelling en een avontuurlijke zoektocht naar de ultieme uitdaging. Elke rol die Rutger Hauer speelde, beleefde hij ooit zelf. De jonge jongen die matroos werd, is nooit geheel verdwenen.

In Autobiografie vertelt Rutger Hauer openhartig over zijn visie op Amerika en Nederland en de roerige Amerikaanse filmindustrie. Daarnaast neemt de auteur de lezer mee naar de filmsets van de klassieke sciencefictionfilm Blade Runner, de roemruchte films Flesh & Blood, Buffy, Batman Begins, Mentor en dé cultfilm van 2005 Sin City.

Het leven van een acteur gaat nooit over rozen. Films floppen en roem is zo vervlogen. Autobiografie is niet alleen schitterend boek, maar bevat tevens tips voor acteurs om door te zetten en zichzelf te blijven in de harde Amerikaanse filmindustrie.
Schrijver: Patrick Quinlan
Oorspronkelijke titel: All those moments
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789049200589
Uitgever: Boekerij