Boekenplank:
Kies

Boeken van Sara Raasch

Meer over Sara Raasch

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboren: 1989

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sara Raasch


Sneeuw als As / Snow like Ashes

  1. Sneeuw als as - Snow like ashes
  2. IJs als vuur - Ice like fire
  3. Bevroren nacht - Frost like night
Sneeuw als As / Snow like Ashes

gedetailleerd overzicht

Sneeuw als As / Snow like AshesSneeuw als as

Kan Meira een wereld redden die ze nooit echt heeft gekend?

Zestien jaar geleden werd het koninkrijk Winter onder de voet gelopen door de kwaadaardige koning Angra. De Winterianen werden tot slaaf gemaakt en hun magie werd hun afgenomen. Vijfentwintig wisten er te ontsnappen, waarvan er nog maar acht over zijn. Alle hoop is nu gevestigd op dit kleine groepje vluchtelingen.

Meira was nog maar een baby toen Winter werd aangevallen. Toch wil ze niets liever dan het magisch medaillon opsporen waarmee ze hun rijk kunnen heroveren. De vluchtelingen ondernemen gevaarlijke verkenningstochten, maar zij mag tot haar frustratie niet mee omdat ze nog geen volleerd strijder is.

Dan doet zich ineens een grote kans voor: het medaillon blijkt heel dichtbij te zijn en zíj krijgt de opdracht het te bemachtigen. Kan Meira zich nu eindelijk bewijzen, of brengt ze met haar impulsieve gedrag iedereen in levensgevaar?

Schrijver: Sara Raasch
Oorspronkelijke titel: Snow like ashes
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789402718706
Ebook: 9789402751673
Uitgever: HarperCollins
IJs als vuur

Kan Meira voorkomen dat de gevaarlijke kloof van magie wordt ontsloten?

Sinds Winter is bevrijd van de kwaadaardige koning Angra, en Meira koningin is geworden staat ze voor nieuwe problemen en grote dilemma’s. Om haar schuld in te lossen bij de koning van Cordell, moet ze de mijnen van Winter opnieuw ontsluiten. Daarbij stuit ze op de verloren gegane kloof van magie.

Ze beseft meteen dat deze ontdekking niet alleen Winter maar zelfs de hele wereld in gevaar kan brengen. Het liefst wil ze dat de geheimen van de kloof verborgen blijven, maar dat lijkt onmogelijk met een tegenstander die maar op één ding uit is: macht...

Schrijver: Sara Raasch
Oorspronkelijke titel: Ice like fire
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789402725001
Ebook: 9789402752755
Uitgever: HarperCollins
Bevroren nacht

Het lot van de wereld ligt in handen van een meisje met sneeuwwitte haren...

Meira staat voor enorme uitdagingen nu de kwaadaardige koning Angra niet dood blijkt te zijn maar springlevend en machtiger dan ooit. Terwijl hij de wereld bedreigt met zijn zwarte magie, probeert Meira wanhopig haar eigen magie onder controle te krijgen en erachter te komen hoe ze haar krachten kan inzetten om Angra tegen te houden.

Ze vermoedt dat de oplossing in het geheimzinnige, diep onder de grond verborgen labyrint ligt. Maar langzamerhand dringt het tot haar door dat ze Winter en de mensen van wie ze houdt niet zal kunnen redden zonder het ultieme offer te brengen...

Schrijver: Sara Raasch
Oorspronkelijke titel: Frost like night
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402728507
Ebook: 9789402753929
Uitgever: HarperCollins