Boekenplank:
Kies
  • Home
  • R
  • Silver RavenWolf

Boeken van Silver RavenWolf

Meer over Silver RavenWolf

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Website: Silver RavenWolf


Witches' Chillers

  1. Magische krachten - Witches' night out
  2. Het derde oog - Witches' night of fear
  3. Sleutel tot het kwaad - Witches' key to terror

gedetailleerd overzicht

Witches' ChillersMagische krachten
Bethany Salem is een vrij normaal zestienjarig meisje, op één ding na... ze is een heks! Wanneer Bethany's vriendje bij een raadselachtig auto-ongeluk om het leven komt, zweert ze bij alles wat haar heilig is dat ze zijn moordenaar zal vinden. Maar als ze de magische Honden van de Wilde Jacht oproept om de moordenaar te grijpen, maken zij en de leden van haar coven meer los dan ze verwacht hadden. Zullen ze Joe's moordenaar op tijd te pakken krijgen, of krijgt de moordenaar hun te pakken?
Schrijver: Silver RavenWolf
Oorspronkelijke titel: Witches' night out
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 90-325-0884-9
Uitgever: De Kern
Het derde oog
Bethany Salem is een vrij normaal zestienjarig meisje, op één ding na... ze is een heks! Wanneer Bethany een moord 'ziet' voordat die plaatsvindt, en er bovendien in spiegels en ruiten telkens weer een mysterieuze vrouw met drie ogen opduikt, besluit ze samen met de andere leden van de coven op onderzoek uit te gaan. Met z'n allen komen ze terecht in een duistere wereld vol illusies en geheimen, moord en magie, waar niets is zoals het eerst leek te zijn... en waarin iedereen gevaar loopt.
Schrijver: Silver RavenWolf
Oorspronkelijke titel: Witches' night of fear
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-325-0892-X
Uitgever: De Kern
Sleutel tot het kwaad
Bethany Salem is een vrij normaal zestienjarig meisje, op één ding na... ze is een heks! Op fruitkwekerij Bindart gebeuren vreemde dingen: een verwoestende brand, een golf van ongelukken, een giftige appel en een mysterieuze verdwijning. Cricket Bindart roept de hulp in van Bethany, die samen met de andere leden van haar coven op onderzoek uit gaat. Het blijkt dat er veel tekenen zijn die zij kunnen ontcijferen en die hun bij de waarheid kunnen brengen, maar daarvoor moeten zij wel de nodige gevaren doorstaan.
Schrijver: Silver RavenWolf
Oorspronkelijke titel: Witches' key to terror
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-325-0893-8
Uitgever: De Kern