Boekenplank:
Kies

Boeken van Mario Reading

Meer over Mario Reading

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1953 / Overleden: 2017

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Nostradamus Trilogie

  1. Het Nostradamus complot - The Nostradamus prophecies
  2. De wederkomst - The Mayan codex
  3. De derde antichrist - The third antichrist

Non-Fictie

  • Nostradamus, de nieuwste visie op onze toekomst - Nostradamus, the complete prophecies for the future
  • Nostradamus, de top 100 voorspellingen - Nostradamus, the top 100 prophecies
  • Nostradamus, het goede nieuws - Nostradamus, the good news

gedetailleerd overzicht

Nostradamus TrilogieHet Nostradamus complot
Een eeuwenoud geheim, een dodelijk complot, een meedogenloze jacht...

Nostradamus schreef duizend profetieën, waarvan in totaal 942 zijn overgeleverd. Waarom moesten de ontbrekende verzen verborgen blijven? En waarom bepaalde Nostradamus' testament dat zijn dochter een verzegelde houder erfde?

Dit mysterie is een obsessie voor twee mannen. Adam Sabir is een schrijver die zijn verlopen carrière nieuw leven wil inblazen. Achor Bale is lid van een eeuwenoud geheim genootschap gewijd aan het beschermen van de antichrist. Nostradamus voorspelde er drie in zijn verzen: de eerste twee waren Napoleon en Hitler...

Terwijl Sabir steeds dieper verwikkeld raakt in de verborgen wereld van de Franse zigeuners, volgt Bale als een jager zijn spoor. Niemand kan hem tegenhouden...
Schrijver: Mario Reading
Oorspronkelijke titel: The Nostradamus prophecies
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789049500573
Ebook: 9789049501396
Uitgever: De Vliegende Hollander
De wederkomst
Een cryptische voorspelling, een geheim genootschap, een een adembenemende zoektocht...

Zes maanden geleden riskeerde Adam Sabir zijn leven om de legendarische verloren profetieën van Nostradamus te vinden. Onder zware tijdsdruk moet hij ze proberen te ontrafelen, terwijl de voorspellingen al uit beginnen te komen. Sabir is echter niet de enige die naar antwoorden zoekt. Corpus Maleficus, een oude complotgroep die eropuit is de duivel te paaien, zit hem op de hielen.

De overgebleven leden van het Corpus zijn tot alles bereid om Sabir te stoppen, maar een van hen slaat op de vlucht met Sabir, de voorspelling van de Yucatán volgend in het hart van Midden-Amerika. Ondertussen begint een afstammeling van de Maya's aan een gevaarlijke reis naar de gewijde Mayagrond van het Paleis van de Maskers.
Schrijver: Mario Reading
Oorspronkelijke titel: The Mayan codex
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789049952372
Ebook: 9789049952761
Uitgever: Mistral
De derde antichrist

Het aftellen naar de Apocalyps is begonnen...

Vijfhonderd jaar geleden voorspelde Nostradamus de komst van drie antichristen. Twee daarvan, Napoleon en Hitler, lieten een spoor van dood en verwoesting achter. Maar het is de derde antichrist die de mens écht moet vrezen. Hij is degene die de Apocalyps zal ontketenen. En zijn moment is nu gekomen.

Adam Sabir is de bewaarder van de verloren profetieën van Nostradamus. Alleen hij weet de identiteit van de derde antichrist. Alleen hij weet wie deze tiran kan stoppen voordat de wereld ten onder zal gaan. Het lot van iedereen rust op zijn schouders...

Schrijver: Mario Reading
Oorspronkelijke titel: The third antichrist
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789049952389
Ebook: 9789049953393
Uitgever: Mistral

Non-FictieNostradamus, de nieuwste visie op onze toekomst
2005 - De dood van paus Johannes Paulus II
2006 - Een wereldleider wordt vermoord
2008 - Moordaanslag op president Bush van de Verenigde Staten
2015 - De wereld verkeert in hongersnood
2015 - Hillary Clinton president van de VS

Hij geldt als een van de grote zieners uit de geschiedenis: Nostradamus. Sinds zijn dood in 1566 is er een indrukwekkende stroom publicaties over zijn voorspellingen op gang gekomen, die tot op de dag van vandaag aanhoudt.

Schrijver Mario Reading kwam al vroeg in zijn leven in de ban van Nostradamus. Die fascinatie heeft geleid tot dit bijzondere boek, waarin hij op basis van een revolutionaire nieuwe lezing van Nostradamus' kwatrijnen komt tot een onthullende inkijk in de toekomst. Zo gaat Reading onder meer in op de vraag of president Bush vermoord wordt en of ons een nieuwe wereldoorlog te wachten staat.
Schrijver: Mario Reading
Oorspronkelijke titel: Nostradamus, the complete prophecies for the future
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789044315448
Uitgever: The House of Books
Nostradamus, de top 100 voorspellingen
'Nostradamus' kwatrijnen begonnen voor mijn ogen langzaam vaste vorm aan te nemen. Dit leverde een stroom aan kennis op over een tijdspanne van de klassieke wereld tot het einde der tijden en het armageddon.'

Mario Reading met voorspellingen over: Willem van Oranje, Het Derde Rijk, JFK, Prinses Diana, Twin Towers, Guantanamo Bay en meer...
Schrijver: Mario Reading
Oorspronkelijke titel: Nostradamus, the top 100 prophecies
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789089980632
Uitgever: Librero
Nostradamus, het goede nieuws
De voorspellingen van de zestiende-eeuwse ziener Nostradamus blijven de mensheid fascineren. Na Nostradamus, de nieuwste visie op onze toekomst verschijnt van de Engelse Nostradamus-kenner Mario Reading nu Nostradamus, het goede nieuws.

In deze studie komt de auteur, aan de hand van een keuze uit de oorspronkelijke kwatrijnen van Michel de Nostredame, tot de conclusie dat de goede krachten op deze wereld het waarschijnlijk zullen winnen van de kwade krachten. Zo laat dit meesterlijke boek niet alleen een heel nieuw licht schijnen op het werk van Nostradamus, het biedt ook een hoopgevend tegenwicht bij alle doemscenerio's waar we dagelijks over in het nieuws horen.
Schrijver: Mario Reading
Oorspronkelijke titel: Nostradamus, the good news
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044321173
Uitgever: The House of Books