Boekenplank:
Kies

Boeken van J.A. Redmerski

J.A. Redmerski gaf haar eerste boeken zelf uit, maar werd na het megasucces van Nu of nooit gescout door een uitgeverij. Haar boeken hebben op de bestsellerlijsten van The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today en Amazon gestaan.

Meer over J.A. Redmerski

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Jessica Redmerski

Geboren: 1975

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: J.A. Redmerski


The Edge

  1. Nu of nooit - The edge of never
  2. Eens of altijd - The edge of always

gedetailleerd overzicht

The EdgeNu of nooit

Camryn Bennett dacht dat ze haar leven op een rijtje had. Maar toen ging alles mis. Camryn is vastbesloten positief te blijven en door te bijten. Na een avond in een hippe club die een onverwachte wending neemt, besluit ze om alles achter te laten en opnieuw te beginnen.

Ze stapt in een bus, gewapend met alleen een telefoon en een tas met een paar essentials. Ze heeft geen idee wat ze eigenlijk zoekt - ze weet alleen dat ze zo ver mogelijk weg wil.

Wat ze vindt is Andrew Parrish. Door Andrew ontdekt Camryn een hele andere kant van zichzelf, en hij maakt de roadtrip een stuk wilder en spannender. Maar net als Camryn is ook Andrew ergens voor op de vlucht. Zullen zijn geheimen ze dichter bij elkaar brengen, of alles kapotmaken wat ze hebben opgebouwd?

Schrijver: J.A. Redmerski
Oorspronkelijke titel: The edge of never
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789021420158
Ebook: 9789021420165
Uitgever: Volt
Eens of altijd

Vijf maanden geleden ontmoetten Camryn en Andrew elkaar, waarna ze samen op een roadtrip gingen en verliefd werden. Ze spraken toen af om altijd voluit te leven, en doen hun best zich aan dat voornemen te houden.

Na een tragische gebeurtenis dreigt Camryn te verdrinken in haar verdriet. Andrew besluit dat een nieuwe roadtrip haar misschien kan helpen alles achter zich te laten.

Geen van beiden hadden ze verwacht dat hun tweede roadtrip ook weer zo intens en meeslepend zou zijn, en dat ze nog zoveel zouden leren over zichzelf en elkaar. Kunnen ze het verleden achter zich laten, zodat ze samen weer een toekomst hebben?

Schrijver: J.A. Redmerski
Oorspronkelijke titel: The edge of always
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021426235
Ebook: 9789021426242
Uitgever: Volt