Boekenplank:
Kies

Boeken van Rachel Rhys

Meer over Rachel Rhys

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Tamar Cohen, Tammy Cohen

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Eiland van geheimen - Island of secrets
  • Fatale erfenis - Fatal inheritance

gedetailleerd overzicht

OverzichtEiland van geheimen

In het prachtige Havana vindt ze een web van leugens...

1957: Iris Bailey vindt haar werk als typiste ondraaglijk saai. Ze woont nog altijd bij haar ouders, in Hemel Hempstead. Ze kan fantastisch tekenen en werkt soms op feesten om daar portretten van de gasten te maken. Ondertussen droomt ze ervan om te kunnen leven van haar kunst. Iris kan haar geluk dan ook niet op wanneer ze door de rijke socialite Nell Hardman uitgenodigd wordt in Havana, om daar te tekenen op de bruiloft van haar vader, een beroemde regisseur uit Hollywood.

Het is een droom die uitkomt om te kunnen ontsnappen naar zo’n exotische stad aan zee. Maar Iris merkt al snel dat de cocktails, bedwelmende geuren en azuurblauwe lucht in Havana iets duisters maskeren. Terwijl Cuba aan de vooravond van de revolutie staat en Iris haar hart verliest aan de getroebleerde fotograaf Joe, ontdekt ze dat iemand in de charismatische Hardman familie een vreselijk geheim verbergt. Kan ze de waarheid ontdekken voor al hun levens op het spel komen te staan?

Schrijver: Rachel Rhys
Oorspronkelijke titel: Island of secrets
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789400514713
Ebook: 9789044933710
Uitgever: Bruna
Fatale erfenis

Ze had geen enkele vijand, tot ze een fortuin erfde...

London 1948: Eve Forrester zit gevangen in een liefdeloos huwelijk, in een somber huis in een grijze buitenwijk. Dan ontvangt ze bericht van een notaris. Een onbekende heeft haar een erfenis nagelaten, maar om hier meer over te weten te komen moet ze afreizen naar de Franse Riviera.

Eve ontdekt dat ze mede-eigenaar is geworden van een villa aan de Côte d’Azur. Van het ene op het andere moment stapt ze een zonovergoten, glamoureuze wereld binnen. Maar ze staat alleen in haar zoektocht naar het verhaal achter de erfenis. En ze voelt zich allesbehalve veilig...

Adembenemend en met een vleugje mysterie: Fatale erfenis sleept je mee in een wereld vol disfunctionele families en verborgen geheimen, tegen het décor van de sprankelende Franse Riviera.

Schrijver: Rachel Rhys
Oorspronkelijke titel: Fatal inheritance
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789400512559
Ebook: 9789044979343
Uitgever: Bruna