Boekenplank:
Kies

Boeken van T.R. Richmond

T.R. Richmond (VK) is journalist. Zijn artikelen zijn verschenen in lokale, regionale en landelijke media. Hij heeft in Londen, Newcastle en Cardiff gewoond voordat hij zich, met zijn gezin, in Surrey vestigde.

Meer over T.R. Richmond

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Tim Relf


Overzicht

Wat ze naliet

Wie is Alice Salmon? Student. Journalist. Dochter. Houdt van nachten doorhalen. Haat deadlines. De jonge vrouw die is verdronken. Maar niet is vergeten. Iedereen laat een spoor achter. Maar dat is nooit het hele verhaal.

Toen Alice Salmon een jaar geleden verdronk, maakte die schokkende gebeurtenis veel los bij de mensen om haar heen. Een tijdlang had iedereen het over haar en wat er precies was gebeurd. Was het zelfmoord? Een ongeluk? Of was ze vermoord?

Maar de persoon die haar het best kent is geen familie en ook geen kennis. Professor Jeremy Cooke heeft er een project van gemaakt om het leven van zijn oud-student Alice in kaart te brengen en speurt online naar de sporen die Alice heeft achtergelaten. Naarmate hij dieper het leven van Alice induikt wordt ze een grotere obsessie voor hem. Hij weet dan nog niet waar de zoektocht hem heen voert en wat hij allemaal zal ontdekken...

Schrijver: T.R. Richmond
Oorspronkelijke titel: What she left
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789041425928
Ebook: 9789026332920
Uitgever: Ambo | Anthos