Boekenplank:
Kies

Boeken van Liz Rigbey


Overzicht

  • Geheel verduisterd - Total eclipse
  • Herinner mij - Summertime
  • Opgejaagd - The hunting season

gedetailleerd overzicht

OverzichtGeheel verduisterd
Als de jonge Julia als assistente op een sterrenkundig observatorium komt werken, is iedereen meteen weg van haar. Maar Julia wordt verdacht van moord op haar echtgenoot Lewis en haar stiefdochter Gail. Ze lagen gruwelijk verminkt in haar appartement en alle sporen wijzen in haar richting. Zelfs Julia’s advocaat is niet overtuigd van haar onschuld. De enige die voor haar opkomt is vriend en geliefde, Lomax. Hij gaat op zoek naar de werkelijke toedracht en ontdekt dat de rijke advocaat Lewis op wel heel jonge meisjes viel. Ook Vicki, de aan alcohol verslaafde eerste vrouw van Lewis, vertelt Lomax zaken over Gail en Julia die hem zeer verwarren. Maar pas als het proces bijna voorbij is stuit Lomax op het allerdonkerste geheim... * Dit boek is ook uitgebracht onder de titel Duistere obsessie.
Schrijver: Liz Rigbey
Oorspronkelijke titel: Total eclipse
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 90-225-3388-3
Uitgever: Uitgeverij M
Herinner mij
De jonge Lucy is na de dood van haar zoontje naar New York gevlucht. Ze werkt er nu als bankier en heeft nauwelijks nog contact met haar man en familie in Californië. Het verdriet ligt nog steeds op de loer. Door het bericht dat haar vader dood is, komt de last van het verleden weer in volle hevigheid naar boven. De politie vermoedt dat hij is vermoord. Het geheugen van Lucy vertoont merkwaardige gaten en dat maakt haar onzeker en kwetsbaar. De inspecteur van politie die de zaak onderzoekt lijkt meer over haar te weten dan zij zelf. Waarom kan ze zich het tragische ongeluk niet meer herinneringen waarbij haar broertje verdronken is? Is haar moeder daardoor in een inrichting terechtgekomen? En wat probeerde haar vader te verbergen?
Schrijver: Liz Rigbey
Oorspronkelijke titel: Summertime
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 90-225-3387-5
Uitgever: Uitgeverij M
Opgejaagd
Dr. Matt Seleckis leidt een rustig leven, samen met zijn vrouw en zoontje. Maar dan wordt hij door een toevallige gebeurtenis herinnerd aan zijn jeugd, aan een vakantie in de Rocky Mountains zesentwintig jaar geleden - en aan een mysterieus sterfgeval. Als Matts herinneringen in flarden terugkomen, komen ook de relaties in zijn volwassen leven in een heel nieuw licht te staan. Zijn geliefde en gerespecteerde vader, zijn overleden moeder, zijn aanbeden vrouw... Terwijl het verleden het heden lijkt in te halen, begint Matt aan alles en iedereen te twijfelen. Waren de jachttrips van zijn vader wel zo onschuldig? Was Matts moeder de vrouw die hij dacht dat ze was? Welke vreselijke geheimen liggen er in het verleden? En hoe dicht bij huis liggen ze begraven?
Schrijver: Liz Rigbey
Oorspronkelijke titel: The hunting season
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 90-225-4383-8
Uitgever: Boekerij