Boekenplank:
Kies

Boeken van Ellen Rink

Ellen Rink studeerde aan de PABO en werkte daarna als lerares op een basisschool. Vanwege het werk van haar man, die piloot is, woont ze sinds enige jaren met haar gezin in Willemstad op Curaçao.

Meer over Ellen Rink

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Ellen Lina

Geboren: 1983

Geboorteland: Nederland


Overzicht

Vasthouden!

Het leven is niet altijd makkelijk. Zelfs niet in Los Angeles en zeker niet wanneer je over een verkeerd afgestelde foute-mannen-rader beschikt, zoals de zevenentwintigjarige Emma. Ze valt van de ene verkeerde relatie in de andere en haar exen hebben één ding gemeen: ze waarderen haar voor geen meter. Dan ontmoet ze de aantrekkelijke danser Bryan, die haar overlaadt met aandacht. Zou ze dan eindelijk haar ware gevonden hebben?

Goede vriend Luke - de mooiste man op aarde, maar zeer onbereikbaar - is het niet met haar keuze eens en laat dat weten ook. Emma weet niet zo goed wat ze hiermee moet doen, wat weet Luke nou van Bryan? En luistert Luke naar Emma, wanneer zij hém de waarheid vertelt over zijn vriendin, de vreselijke Tamara?

Over één ding zijn Luke en Emma het uiteindelijk eens, iedereen valt weleens voor de verkeerde. Maar soms heeft dat hele vervelende gevolgen.

Schrijver: Ellen Rink
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789086601707
Uitgever: Ellessy