Boekenplank:
Kies

Boeken van Eva Roberts

Eva Roberts is geboren in Amerika, maar verhuisde in 2015 naar Nederland, het geboorteland van haar moeder. Vanuit hartje Amsterdam reist ze de wereld rond, altijd op zoek naar interessante mensen en boeiende avonturen.

Meer over Eva Roberts

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Geboren: 1993

Geboorteland: Verenigde Staten


Geheimen uit de Harem

  1. Verhuld
  2. Verguld
  3. Onthuld
Geheimen uit de Harem

gedetailleerd overzicht

Geheimen uit de HaremVerhuld

Als Gabriela na een lange dag thuiskomt en haar vriend betrapt met een ander, besluit ze hem te dumpen. Uit woede gooit hij echter haar geheim op straat: Gabriela werkt als escort, een bijbaan waar ze veel plezier aan beleeft. Maar haar medestudenten, docenten en buren kijken Gabriela met de nek aan.

Ze wil weg. Zo snel mogelijk. Dan herinnert ze zich een nieuwtje van een collega: een Arabische sjeik is op zoek is naar vrouwen voor zijn harem. Halsoverkop meldt Gabriela zich aan en reist ze naar de kleine oliestaat Baghdahar. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn...

Schrijver: Eva Roberts
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789047207382
Uitgever: Loft Books
Verguld

Nova had haar carrière als journalist bij de befaamde Deense krant Danske Posten wel anders voor zich gezien, ze schrijft alleen maar artikelen over beautyproducten. Als haar vriendinnen haar een oproep laten zien van een sjeik in het Midden-Oosten die nieuwe haremvrouwen zoekt, krijgt ze een idee. Wat als ze undercover gaat? Wat als ze de wereld laat zien hoe het eraan toegaat in een harem? Want wie zijn die vrouwen?

Als Nova daadwerkelijk wordt uitgekozen voor de harem komt ze voor een groot dilemma te staan: kan ze dit eigenlijk wel? Wil ze zich door een passie zo ver van huis laten leiden? Of ligt haar toekomst gewoon bij de mysterieuze architect die haar zo inspireert?

Schrijver: Eva Roberts
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789047207405
Uitgever: Loft Books
Onthuld

Nancy had zich haar huwelijksdag iets anders voorgesteld als ze te horen krijgt dat haar verloofde een affaire heeft... Het liefst wil ze zich verstoppen voor de wereld. Haar tweelingzus Joyce heeft de perfecte oplossing: haar plaats innemen in de harem van een sjeik in het Midden-Oosten.

Vol verdriet en in shock vertrekt Nancy naar de harem. Maar hoort ze daar wel, in die wereld van opsmuk en geflirt? Kan ze zich wel houden aan het strenge contract? En gaat het haar lukken om met een onbekende sjeik seks te hebben - ze heeft namelijk niet meer dan vijf vriendjes gehad. Als het in de harem ook nog lijkt te spoken, weet ze één ding zeker: ze moet terug naar huis. Maar dan houdt de lust haar tegen...

Schrijver: Eva Roberts
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789047207429
Uitgever: Loft Books