Boekenplank:
Kies

Boeken van Consuelo Roland

Consuelo Roland (Zuid-Afrika) stopte met haar werk in de IT en schreef zich in voor een opleiding Creatief Schrijven aan de Universiteit van Kaapstad zodat ze de verhalen die al jarenlang door haar hoofd speelden eindelijk een plek kon geven. Roland woont met haar gezin in Kaapstad.

Meer over Consuelo Roland

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Consuelo Roland


Overzicht

Lady Limbo

Er is een plek tussen hemel en hel, die limbo wordt genoemd...

Wat heeft Lady Limbo te maken met de verdwijning van haar man? Hoe ver zal Paola Dante gaan om de enige man van wie ze ooit heeft gehouden te vinden?

Paola Dante, een ambitieuze carrièrevrouw en in de steek gelaten echtgenote, ligt in coma. Ze staat voor een duidelijke keuze. Gaan of blijven? Ze moet een besluit nemen. Binnen een minuut - een verblijf in het limbo kan een seconde of eeuwig duren - overweegt ze de omstandigheden waardoor ze op de intensive care terecht is gekomen.

Het begon allemaal met een merkwaardig incident in hun jeugd, met een ingewikkelde driehoeksverhouding en een tragisch ongeluk. Lange tijd later komt Daniel terug in haar leven en weet hij haar over te halen om met hem te trouwen. En dan verdwijnt hij op een dag spoorloos, terwijl hij het avondeten klaarmaakt. Het is alsof hij van de aardbodem is verdwenen, en nooit deel is geweest van haar leven.

Schrijver: Consuelo Roland
Oorspronkelijke titel: Lady Limbo
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045213699
Uitgever: Karakter