Boekenplank:
Kies

Boeken van Isabelle Ronin

Isabelle Ronin is een Canadese van Filipijnse afkomst. Ze bracht haar verhaal De jacht op jou uit via Wattpad (een online schrijf- en leessite) en kreeg zoveel lezers dat ze daarmee de aandacht van enkele grote uitgeverijen trok.

Meer over Isabelle Ronin

Genre: Roman (New Adult)

Website: Isabelle Ronin


Overzicht

De jacht op jou

Ik ben misschien wel het laatste wat ze wil in haar leven. Maar ze heeft me in haar macht. Zo simpel is het. Ze zeggen dat ze me kapot zal maken... Laat haar dat dan maar doen.

Wanneer de cynische, ambitieuze studente Veronica Strafford uit haar appartement gekickt wordt en ze na een avondje stappen te dronken is om na te denken, neemt basketballer Caleb Lockhart haar mee naar zijn appartement, zodat ze haar roes kan uitslapen. Als blijkt dat Veronica geen woonplaats heeft, biedt hij haar een tijdelijke slaapplek aan in de logeerkamer.

Vanaf het eerste moment kan Caleb zijn ogen niet afhouden van deze onbereikbare vreemdeling en hij voelt iets wat hij nog niet eerder voelde: de onstilbare drang haar voor zich te winnen. Maar dat is nog niet zo makkelijk, Veronica heeft andere dingen aan haar hoofd en haar hart is niet zomaar te veroveren.

Schrijver: Isabelle Ronin
Oorspronkelijke titel: Chasing Red
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044635119
Uitgever: Prometheus