Boekenplank:
Kies

Boeken van Rebecca Ross

Rebecca Ross heeft Engels gestudeerd aan de universiteit van Georgia. Voor ze schrijfster werd, heeft ze op een ranch, als schoolbibliothecaresse en als fotograaf voor een universiteit gewerkt.

Meer over Rebecca Ross

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Rebecca Ross


Terugkeer van de koningin / Queen's Rising

  1. De terugkeer van de koningin - The queen's rising
  2. Het verzet van de koningin - The queen's resistance
Terugkeer van de koningin / Queen's Rising

gedetailleerd overzicht

Terugkeer van de koningin / Queen's RisingDe terugkeer van de koningin

Brienna groeit op in Huize Magnalia, waar ze samen met andere meisjes wordt getraind in een van de vijf passies: Kunst, Muziek, Dramatiek, Vernuft en Kennis. De meisjes werken hard aan hun passie, zodat ze, als ze hun zeventiende zomerzonnewende vieren, door een patroon worden gekozen en financieel worden ondersteund.

Maar Brienna’s leven neemt een abrupte wending als ze ongewild betrokken raakt bij een gevaarlijk complot tegen de koning van Maevana. Voor ze het weet komt ze terecht in een web van politieke intriges en staat ze voor de moeilijkste beslissing in haar leven...

Schrijver: Rebecca Ross
Oorspronkelijke titel: The queen's rising
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789024574537
Ebook: 9789024574544
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Het verzet van de koningin

Het stof van de revolutie is amper gedaald of Brienna ziet zich geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: geaccepteerd worden door de machtige MacQuinns en tegelijkertijd de belangen van haar vaders huis en die van het land dienen.

Cartier, haar voormalige leermeester, is nu heer van Morgane. Hij wil de naam van zijn huis herstellen, maar dat lukt beter met Brienna aan zijn zijde. Maar Brienna en Cartier zullen hun gevoelens voor elkaar opzij moeten zetten. De weerstand onder de aanhangers van het oude regime groeit. Ze zijn op zoek naar een zwakke schakel in de macht van de rebellen. En wat maakt nou zwakker dan liefde?

Schrijver: Rebecca Ross
Oorspronkelijke titel: The queen's resistance
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024574551
Ebook: 9789024574568
Uitgever: Luitingh-Sijthoff