Boekenplank:
Kies

Boeken van Rebecca Ross

Rebecca Ross heeft Engels gestudeerd aan de universiteit van Georgia. Voor ze schrijfster werd, heeft ze op een ranch, als schoolbibliothecaresse en als fotograaf voor een universiteit gewerkt.

Meer over Rebecca Ross

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Rebecca Ross


Letters of Enchantment

  1. Hemelse rivalen - Divine rivals

Terugkeer van de koningin / Queen's Rising

  1. De terugkeer van de koningin - The queen's rising
  2. Het verzet van de koningin - The queen's resistance
Letters of Enchantment
Terugkeer van de koningin / Queen's Rising

gedetailleerd overzicht

Letters of EnchantmentHemelse rivalen

Geen god of oorlog kan tussen hen komen...

Terwijl een wrede oorlog tussen goden door het land woedt, probeert Iris Winnow haar leven weer op de rails te krijgen. Haar moeder worstelt met verslaving en haar broer wordt vermist aan het front, dus het is aan Iris om de familie te onderhouden. Ze gaat bij de Oath Gazette werken, waar ze met de arrogante Roman Kitt moet concurreren om de felbegeerde promotie tot columnist.

Intussen schrijft Iris verwoed brieven aan haar broer. Op magische wijze belanden de brieven echter in de handen van Roman. Wanneer hij anoniem terugschrijft, ontstaat er een band die Iris helemaal naar het front van de strijd zal leiden: voor haar broer, voor het lot van de mensheid en voor de liefde.

Schrijver: Rebecca Ross
Oorspronkelijke titel: Divine rivals
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789044368758
Ebook: 9789044368741
Uitgever: The House of Books

Terugkeer van de koningin / Queen's RisingDe terugkeer van de koningin

Brienna groeit op in Huize Magnalia, waar ze samen met andere meisjes wordt getraind in een van de vijf passies: Kunst, Muziek, Dramatiek, Vernuft en Kennis. De meisjes werken hard aan hun passie, zodat ze, als ze hun zeventiende zomerzonnewende vieren, door een patroon worden gekozen en financieel worden ondersteund.

Maar Brienna’s leven neemt een abrupte wending als ze ongewild betrokken raakt bij een gevaarlijk complot tegen de koning van Maevana. Voor ze het weet komt ze terecht in een web van politieke intriges en staat ze voor de moeilijkste beslissing in haar leven...

Schrijver: Rebecca Ross
Oorspronkelijke titel: The queen's rising
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789024574537
Ebook: 9789024574544
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Het verzet van de koningin

Het stof van de revolutie is amper gedaald of Brienna ziet zich geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: geaccepteerd worden door de machtige MacQuinns en tegelijkertijd de belangen van haar vaders huis en die van het land dienen.

Cartier, haar voormalige leermeester, is nu heer van Morgane. Hij wil de naam van zijn huis herstellen, maar dat lukt beter met Brienna aan zijn zijde. Maar Brienna en Cartier zullen hun gevoelens voor elkaar opzij moeten zetten. De weerstand onder de aanhangers van het oude regime groeit. Ze zijn op zoek naar een zwakke schakel in de macht van de rebellen. En wat maakt nou zwakker dan liefde?

Schrijver: Rebecca Ross
Oorspronkelijke titel: The queen's resistance
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024574551
Ebook: 9789024574568
Uitgever: Luitingh-Sijthoff