Boekenplank:
Kies
  • Home
  • R
  • Patricia Rushford

Boeken van Patricia Rushford

Meer over Patricia Rushford

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Patricia Rushford


Angie Delaney

  1. In de verdediging - Deadly aim
  2. Geen uitweg - Dying to kill
  3. Dood spoor - As good as dead

gedetailleerd overzicht

Angie DelaneyIn de verdediging
Angie Delaney houdt van haar werk als politieagente, maar niet van het geweld dat daar soms bij nodig is. Wanneer ze uit zelfverdediging een twaalfjarige zwarte jongen neerschiet, is ze dan ook zeer ontdaan. Ze wordt op non-actief gesteld terwijl de toedracht wordt onderzocht. Angie weet dat ze één schot heeft gelost. Toch heeft ze er drie gehoord. Wie loste de andere schoten? Heeft ze toch meerdere keren gevuurd, zonder het te beseffen? Deze vragen achtervolgen haar. Ondertussen wordt ze in de media afgeschilderd als een racist, een gewelddadige agent, een bedreiging voor de samenleving. En het onderzoek naar de toedracht levert alleen maar meer vragen op. In haar strijd om haar naam te zuiveren krijgt Angie hulp van de aantrekkelijke agent Callen. Dat plaatst haar voor nieuwe problemen. Voordat ze antwoord kan vinden op haar vragen, moet ze niet alleen haar werk, maar ook haar privéleven onder de loep nemen en belangrijke keuzes maken.
Schrijver: Patricia Rushford
Oorspronkelijke titel: Deadly aim
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-297-1769-6
Uitgever: Voorhoeve
Geen uitweg
Angie Delaney twijfelt over haar werk als politieagent. Is dit wel de juiste baan voor haar? En hoe past detective Callen in haar leven? Als twee mannen worden vermoord die hun vrouwen mishandelden, gaat Angela op onderzoek uit – en raakt tot over haar oren in de problemen.
Schrijver: Patricia Rushford
Oorspronkelijke titel: Dying to kill
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-297-1794-7
Uitgever: Voorhoeve
Dood spoor
Angie Delaney's broer is spoorloos verdwenen. Alles wijst erop dat hij banden had met de maffia. Angela kan echter niet geloven dat haar broer een crimineel is. Ze is vastbesloten hem te vinden en de waarheid te achterhalen. Maar haar zoektocht is nog veel gevaarlijker dan ze beseft. Nu is ze echt te ver gegaan...
Schrijver: Patricia Rushford
Oorspronkelijke titel: As good as dead
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 90-297-1809-9
Uitgever: Voorhoeve