Boekenplank:
Kies

Boeken van Christy Sanders

Meer over Christy Sanders

Genre: Roman

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • De Amari vrouwen
  • De Flack vrouwen
  • De Howel vrouwen

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe Amari vrouwen
Vijf betoverende zussen, vijf vurige mannen, vijf hartstochtelijke maar moeizame relaties. Aura wil de controle nooit uit handen geven, dus ook niet aan CIA agent Shane Perry. Melody weet dat ze een keuze moet maken tussen de broers Kyle en Troy Lansing. Maar welke? April drijft haar bodyguard Reece Conrad helemaal tot waanzin en ze geniet ervan. Raven wil geen rijke man, ze wil Cole Cassidy. Hij is tenslotte een gewone klusjesman in het hotel van de beruchte Mr. X. Iliana vindt Kane Parker grof en ongemanierd, behalve als hij haar aanraakt, want dan laat haar gezonde verstand haar in de steek. * Dit boek is uitgegeven in eigen beheer en niet meer verkrijgbaar.
Schrijver: Christy Sanders
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 978-90-883-4009-3
Uitgever: Boekscout
De Flack vrouwen
Vijf mysterieuze tijdreizen, vijf onmogelijke maar eeuwige liefdes. Als vijf vriendinnen op vakantie een grot vinden zien ze in het midden een grote steen met alle letters van het alfabet erop. Nieuwsgierig als ze zijn drukken ze op hun eigen letter en vallen onmiddellijk in een diepe slaap. Faye McDonald belandt in 1944, midden in Londen ten tijde van WOII. Als ze gered wordt voor vallende stenen en in de ogen van majoor Brandon Flack kijkt is ze voor altijd verloren. Ook Brandon realiseert zich dat hij deze blonde vrouw zijn hele leven lang heeft gezocht. Lenore Eclair kijkt geamuseerd naar de angstaanjagende kasteelheer Bryce Flack. Met zijn woeste uiterlijk en een groot litteken op zijn gezicht past hij uitstekend in 1607. Als hij haar ten huwelijk vraagt zegt ze ja, het is tenslotte een zeer interessante droom. Arwin Anderson is boos als ze wakker wordt op een plantage in 1865. Waarom is ze in haar droom een rebel en waarom drijft die irritante Yankee Sawyer Flack haar tot waanzin, niet alleen verbaal maar ook fysiek. Cady Phillip ontwaakt uit een koortsdroom in 1805 in de strafkolonie Botany Bay. Dokter Jordan Flack wil er alles aan doen om het menselijk leed te verzachten en riskeert daardoor de strop. Kan Cady hem redden van dat vreselijke vonnis of duurt haar droom niet lang genoeg. Kendra Donner raakt in paniek als ze zich plotseling in 1789 bevindt. Als ze als verrader naar de Bastille wordt gebracht verliest Christopher Flack op slag zijn hart. Kan hij haar redden zonder zijn identiteit prijs te geven of wordt ze zijn ondergang? Ondertussen wordt in 2007 een zoektocht gestart naar de vermiste vrouwen. Uiteindelijk vinden vijf reddingwerkers onder leiding van de mysterieuze Jeremy Rosen de grot met de vreemde steen in het midden.
Schrijver: Christy Sanders
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-883-4140-3
Uitgever: Boekscout
De Howel vrouwen
In 1865 sluiten de Howel-zussen zich aan bij de Oregon Trail om een nieuwe toekomst te beginnen. Ze schieten als mannen, zijn onafhankelijk en koppig, maar ook beeldschoon en raken juist daardoor in de problemen. Heather, de jongste, wordt met een groep vrouwen tijdens de toch door Cheyenne ontvoerd. Het opperhoofd Santana heeft geen interesse in blanke vrouwen maar als hij de roodharige kleine vrouw ziet voelt hij zijn bloed sneller stromen. Hij noemt haar Ayasha en neemt haar tot vrouw, een beslissing die hem duur komt te staan. Oliva, de oudste, heeft na een hard en vernederend huwelijk haar buik vol van mannen. Cole Ryan, de karavaanleider, vindt haar dan ook een regelrechte kenau. Door omstandigheden komen ze echter tot elkaar en Olivia verliest voor de allereerste keer in haar leven haar hart maar Cole is niet eerlijk tegen haar. Olivia wordt weer vernederd en zweert wraak. Willow is de bemiddelaar van de familie en wordt door majoor Jake Caldwell en kapitein Dylan Macintosh naar het Cheyenne kamp gebracht om haar zus te zoeken. Indien niemand voor haar wil vechten eist Blauwe Wolk haar op als zijn bruid en Santana kan daar niets aan doen. Een onverwachte oplossing brengt Willow redding maar beslist tevens over het leven van haar zus Heather. Emma, de zachtaardige zus, wordt bruut verkracht door een dronken Billie Masterson. Als ze zwanger blijkt te zijn vraagt Tye Masterson, Billie's oom, haar ten huwelijk om haar eer te redden. Emma weet dat ze geen andere keuze heeft en accepteert. Hun huwelijk bestaat slechts op papier en na de bevalling mag ze weer van hem scheiden. Het lijkt eenvoudig maar dat is het niet. Lacey, de felle zus, werkt in een bank en droomt van kleren en geld. Tijdens een overval wordt ze ontvoerd en naar het rovershol 'Eaglesnest' gebracht. Daar wordt ze aan de hoogste bieder verkocht en de gelukkige winnaar is John Owen, een woest uitziende pelsjager. Lacey maakt hem het leven zuur maar uiterlijk kan bedriegen. De zussen beleven allerlei avonturen, welke gepaard gaan met moeizame dagen maar ook met vurige sensuele nachten.
Schrijver: Christy Sanders
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-883-4551-7
Uitgever: Boekscout