Boekenplank:
Kies

Boeken van Leonard Sanders

Meer over Leonard Sanders

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1929 / Overleden: 2005

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • De Hamlet dreiging - The Hamlet warning
  • Sonoma - Sonoma

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe Hamlet dreiging
Santo Domingo, hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, gaat gebukt onder de laatste stuiptrekkingen van de zoveelste greep naar de macht. Een groep internationale terroristen dreigt daar nu een atoombom tot ontploffing te brengen.

De CIA ziet zich gedwongen de afvallige avonturier Loomis in te schakelen om deze ramp te voorkomen.
Schrijver: Leonard Sanders
Oorspronkelijke titel: The Hamlet warning
Eerste uitgave: 1976
ISBN/EAN: 9789060573549
Uitgever: Nieuwe Wieken
Sonoma
In het graafschap Sonoma wordt door Silvio Morettie een rijk gesticht dat hij van alle kanten bedreigd ziet worden. Hier in Sonoma speelt zich het grootse verhaal af van de Moretti's, een familie die heen en weer geslingerd wordt tussen een trots verleden en een onzekere toekomst.

In vijftig jaar heeft Silvio de Moretti-wijngaard aangelegd en zijn invloed uitgebreid tot ver buiten Sonoma. De familienaam en de fijne wijnen zijn alles voor hem.

Wanneer een oude tegenstander zijn bezittingen wenst over te nemen, zal Silvio vechten om zijn domein te behouden, met alle trots en sluwheid die in hem is. Hij zal de oude gebruiken in acht nemen en rekening houden met zijn zoons.

De Moetti's zijn door heftige emoties met elkaar verbonden. Hun verhaal, hun sage, met een omvang en meeslepende kracht als De Peetvader, komt briljant tot leven tegen de achtergrond van het woelige leven en de gewelddadige politiek van Sonoma.
Schrijver: Leonard Sanders
Oorspronkelijke titel: Sonoma
Eerste uitgave: 1981
ISBN/EAN: 9789060570197
Uitgever: Omega Boek