Boekenplank:
Kies

Boeken van Tom Savage

Meer over Tom Savage

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): T.J. Phillips

Geboren: 1948

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Tom Savage


Overzicht

  • Afgrond - Precipice
  • De dans van de mangoeste - Dance of the mongoose

gedetailleerd overzicht

OverzichtAfgrond

Een dodelijk spel van verraad, wraak en seksuele obsessies op een paradijselijk Caraïbisch eiland, waar niemand is wie hij lijkt te zijn...

Hoog op een overhangende rots, uitkijkend over de zee, staat de riante villa Cliffhanger, waar de familie Prescott resideert. Kay Prescott, puissant rijk en eigenaar van het huis, is onlangs hertrouwd met de knappe maar raadselachtige Adam.

Na de spoorloze verdwijning van haar vorige au pair, besluit Kay de jonge en mooie Diana Meissen als vervangster te nemen. Zij lijkt een ideale huisgenote voor Kay's dochter. Maar wat zich aanvankelijk laat aanzien als een gelukkig gezin dat in weelde baadt, blijkt al snel een broeinest van misleiding, bedrog en dodelijke haat.

Schrijver: Tom Savage
Oorspronkelijke titel: Precipice
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789027433879
Uitgever: Spectrum
De dans van de mangoeste

Joseph (Joe) Wilder, een jonge schrijver uit New York, snakt naar het einde van een deprimerende winter als hij plotseling een brief ontvangt uit St. Thomas, een van de Maagdeneilanden.

De machtige, alom gehate vader van zijn beste jeugdvriend, Frank Jensen, blijkt op gruwelijke wijze te zijn vermoord. Franks vrouw, die Joe nooit heeft ontmoet, heeft hem de cryptische brief gestuurd en smeekt hem terug te keren naar St. Thomas om Frank te helpen.

Op het weelderige, tropische eiland ontdekt Joe een web van intriges en corruptie. En hij constateert tot zijn ontzetting dat van al degenen die de mogelijkheden én de motieven hadden om Franks vader te vermoorden, Frank zelf de meest waarschijnlijke kandidaat is.

* In de Verenigde Staten is dit boek uitgebracht onder het pseudoniem T.J. Phillips.

Schrijver: Tom Savage
Oorspronkelijke titel: Dance of the mongoose
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789027445124
Uitgever: Spectrum