Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Joyce Anne Schneider

Boeken van Joyce Anne Schneider

Meer over Joyce Anne Schneider

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): J.A. Schneider

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Het water zwijgt
Het veilige leventje van Amanda Hammond, een succesvol psychiater, wordt wreed verstoord als op een ochtend het lijk van een knappe jonge vrouw aanspoelt op het strand. De naam van het slachtoffer is Kelly Payne. Kelly is Amanda's buurvrouw en haar patiënt. Haar dood lijkt zelfmoord, want het enige wat in de richting van een gewelddadige dood wijst zijn wat vage blauwe plekken rond Kelly's schouders, die door van alles veroorzaakt zouden kunnen zijn.

Amanda moet denken aan een andere dood, jaren geleden. Aan de dag waarop het levenloze lichaam van een mooie vrouw, gehuld in een lange, blauwe avondjurk, uit het water werd gevist. Die vrouw was Amanda's moeder. En Amanda's vader heeft altijd geweigerd zich neer te leggen bij de conclusie van het politierapport, die luidde: zelfmoord.

Langzamerhand begint Amanda zich te realiseren dat er misschien een verband zou kunnen bestaan tussen beide ongelukken. De politie gelooft haar niet en verdenkt Amanda van moord. De enige die haar gelooft is haar ex-vriend Peter.

Wat echter geen van beide weet is dat Amanda boven aan het lijstje van de moordenaar staat.
Schrijver: Joyce Anne Schneider
Oorspronkelijke titel: Darkness falls
Eerste uitgave: 1989
ISBN/EAN: 9789051122299
Uitgever: Zuid-Hollandsche U.M.