Boekenplank:
Kies

Boeken van Leslie Schnur

Meer over Leslie Schnur

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Leslie Schnur


Overzicht

  • Goed fout - Late night talking
  • Uitgelaten! - The dog walker

gedetailleerd overzicht

OverzichtGoed fout
Jeannie, radiopresentatrice in New York, bespreekt elke avond met haar luisteraars de ergernissen van het moderne stadsleven; van irritante mobiele bellers en onbeleefde automobilisten tot mensen die hun huisdier verwaarlozen.

Jeannie gelooft in een betere wereld, maar als het begint te rommelen in haar privéleven blijkt ook zij tot dingen in staat die niet door de beugel kunnen. Tot overmaat van ramp wordt het radiostation verkocht aan de rijke Nicholas - de man die haar op een avond met zijn Hummer bijna plat reed.

Nicholas is bijzonder arrogant, veeleisend en gevaarlijk aantrekkelijk. Jeannie moet haar nieuwe baas op de een of andere manier zien te temmen.
Schrijver: Leslie Schnur
Oorspronkelijke titel: Late night talking
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044320572
Uitgever: The House of Books
Uitgelaten!
Op haar dertigste heeft Nina Sheppard schoon genoeg van haar baan bij een uitgeverij in New York. Toevallig zoekt haar vriendin, die een hondenuitlaatcentrale runt, een vervanger.

Nina is gek op honden, op wandelen in Central Park, én op rondsnuffelen in andermans huis. Vooral het appartement van Daniel is spannend, want op de foto's ziet hij er leuk uit. Nina kijkt in zijn post, zijn kasten, zijn computer, maar helaas heeft ze Daniel nog nooit echt ontmoet. Tot ze op een dag in zijn bad ligt te dromen en de voordeur hoort opengaan...

Spannend, sexy en enorm veel schwung - met een heldin om te zoenen. Honden in allerlei soorten en maten draven door het beeld. De belastingdienst komt aankloppen én er is goede muziek.
Schrijver: Leslie Schnur
Oorspronkelijke titel: The dog walker
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789044311099
Uitgever: The House of Books