Boekenplank:
Kies

Boeken van Åsa Schwarz

Meer over Åsa Schwarz

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1973

Geboorteland: Zweden

Website: Åsa Schwarz


Nefilim

  1. De tweede zondvloed - Nefilim
  2. Gebroken engel - En död ängel

gedetailleerd overzicht

NefilimDe tweede zondvloed
Als eco-activiste Nova Barakel en haar twee vrienden besluiten actie te ondernemen tegen grote, ecologisch onverantwoord handelende concerns, komen zij in contact met een onbekende organisatie. Maar anders dan de jonge activisten schrikt die voor niets en niemand terug.

Wanneer Nova gevangen zit in een net van gruwelijke moorden, moet ze aan de hand van Bijbelse citaten draden uit verleden en heden aan elkaar knopen om haar leven te redden.
Schrijver: Åsa Schwarz
Oorspronkelijke titel: Nefilim
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789021439600
Uitgever: Querido
Gebroken engel

Eco-activiste Nova Barakel is aangekomen op de Ararat, de hoogste berg in Turkije. De Ararat wordt door sommigen beschouwd als een heilige berg omdat, volgens de Tora, de ark van Noach na het zakken van het water van de zondvloed op de Ararat landde.

Nova helpt daar andere Greenpeace-activisten met het bouwen van een replica van de ark van Noach. Een monument dat symbool moet staan voor de vernietiging van de wereld door menselijke CO2-uitstoot. We volgen Nova op haar spannende tocht in de bergen van Turkije en Armenië. Ze ontmoet liefde en liefdesverdriet en wordt geconfronteerd met het afschuwelijke verraad van een vriend. Het blijkt de weg die ze moet afleggen om haar lotsbestemming als Nefilim te aanvaarden.

Schrijver: Åsa Schwarz
Oorspronkelijke titel: En död ängel
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789021442105
Ebook: 9789021442112
Uitgever: Querido