Boekenplank:
Kies

Boeken van Chloe Seager

Chloe Seager studeerde Engelse literatuur en drama aan de University of East Anglia. Seager werkt als literair agent in Londen.

Meer over Chloe Seager

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

Open minded

Wat als de ware niet de enige is?

Na negen jaar weet Holly het zeker: haar vriend gaat haar ten huwelijk vragen. Maar in plaats van met een ring, komt hij met een schokkend voorstel: hij wil hun relatie openen en daten met anderen.

Fliss en haar vriend hebben al drie jaar een gelukkige, open relatie. Maar nu ze dertig worden, stelt hij voor om exclusief met elkaar te zijn. En zo laat hij een bommetje ontploffen in Fliss’ geliefde levensstijl, namelijk een die voldoet aan haar eigen voorwaarden en niet aan verwachtingen van de maatschappij.

Wanneer Fliss Molly huilend aantreft in de wc van een restaurant, tijdens haar eerste date met een ‘vreemde’ in negen jaar, besluiten ze hun beider dates te dumpen en samen te gaan eten. Fliss belooft Holly alles te leren wat zij weet over het hebben van een open relatie. Terwijl Holly, die al zo lang monogaam is, Fliss zal inwijden in de voordelen hiervan. En samen ontdekken zij dat er geen kant-en-klare oplossingen bestaan als het om de liefde gaat...

Schrijver: Chloe Seager
Oorspronkelijke titel: Open minded
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789400517103
Ebook: 9789044936377
Uitgever: Bruna