Boekenplank:
Kies

Boeken van Rebecca Serle

Rebecca Serle studeerde aan the University of Southern California en the New School in New York. Ze is fulltime schrijver en schrijft, naast boeken, ook voor televisieseries.

Meer over Rebecca Serle

Genre: Roman

Geboren: 1985

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Rebecca Serle


Overzicht

Over vijf jaar

Over vijf jaar is een liefdesverhaal, boordevol geluk en hartzeer. Maar het is zeker niet een liefdesverhaal zoals je dat denkt te kennen.

Advocate Dannie Kohan durft wel te voorspellen hoe haar leven er over vijf jaar uit zal zien. Ze heeft net een succesvol sollicitatiegesprek gehad voor haar droombaan en diezelfde dag vraagt haar vriend haar ten huwelijk. Ze valt ’s avonds dan ook volkomen gelukkig in slaap. Maar die nacht droomt ze dat ze wakker wordt in een ander appartement, met een andere ring om haar vinger en naast een compleet andere man. De televisie staat aan en ze ziet de datum. Het is dezelfde nacht, 15 december, maar dan in 2025.

Vijf jaar later. Het is maar een droom, denkt Dannie, en ze doet haar best om hem te vergeten. Totdat ze vierenhalf jaar later op straat loopt en iemand op de stoep ziet staan wachten. Het is de man uit haar droom, ze weet het zeker.

Schrijver: Rebecca Serle
Oorspronkelijke titel: In five years
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789403110219
Uitgever: Cargo