Boekenplank:
Kies

Boeken van Kitty Sewell

Meer over Kitty Sewell

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Zweden

Website: Kitty Sewell


Overzicht

  • Bloedspoor - Bloodprint
  • IJsval - Ice trap

gedetailleerd overzicht

OverzichtBloedspoor
Rachel is bang dat haar zoontje wordt gekidnapt. Ze gaat tot het uiterste om hem te redden...

Na een tragedie waarbij haar echtgenoot om het leven komt, laat Madeleine Frank de Florida Keys achter zich voor de veilige omgeving van de Engelse badplaats Bath. Maar als psychotherapeut weet Madeleine maar al te goed dat een verlies diep kan ingrijpen.

Net als ze op het punt staat de littekens van haar verleden te vergeten, raakt ze opnieuw uit haar evenwicht door de komst van een nieuwe cliënte. Ze bespeurt iets bekends in deze beschadigde, vijandige vrouw. Dan ontdekt Madeleine dat de spanningen uit de jeugd van haar cliënte op een griezelige manier een weerklank zijn van haar eigen duistere geheimen.

De steeds complexer wordende relatie tussen Madeleine en haar cliënte Rachel zet een reeks gebeurtenissen in gang die geen van tweeën meer in de hand kan houden...
Schrijver: Kitty Sewell
Oorspronkelijke titel: Bloodprint
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789044322859
Uitgever: The House of Books
IJsval
Een man krijgt een brief van een tienermeisje dat zweert zijn dochter te zijn...

In Cardiff, Wales, vindt dokter Dafydd Woodruff dat zijn werk routine is geworden. Het enige probleem in zijn leven is het verlangen van zijn vrouw Isabel naar een kind.

Dan ontvangt Dafydd uit het niets een brief uit Moose Creek, een stadje in het hoge noorden van Canada. Daarin vertelt de dertienjarige Miranda Hailey dat zij zojuist van haar moeder heeft gehoord wie de vader is van haar en haar tweelingbroer: niemand anders dan Dafydd. Een DNA-test lijkt het bewijs daarvoor. Maar Dafydd kan zich niet herinneren dat hij ooit een intieme relatie met Sheila Haley heeft gehad.

Er blijft hem geen andere keus dan de reis naar Moose Creek te maken en de waarheid te achterhalen. De tocht voert hem naar de Canadese wildernis, waar hij wordt geconfronteerd met demonen uit het verleden die hij dacht achter zich te hebben gelaten...
Schrijver: Kitty Sewell
Oorspronkelijke titel: Ice trap
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789044318760
Uitgever: The House of Books