Boekenplank:
Kies

Boeken van Pamela Simpson

Meer over Pamela Simpson

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Pamela Wallace, Dianne King

Geboren: 1949

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

De verloren dochter
Twintig jaar geleden verdween zij plotseling. Nu is ze teruggekomen om haar erfenis op te eisen. Maar is deze prachtige, zelfverzekerde vrouw werkelijk de vermiste erfgename… of een bedriegster?

Op de ochtend van haar vijfendertigste verjaardag dringt Christina Fortune de directie-vergaderzaal van Fortune International binnen, waar zojuist een besloten bijeenkomst is begonnen. Er valt een doodse stilte onder de stomverbaasde aanwezigen als Christina het woord neemt.

Er waren natuurlijk al andere jonge vrouwen geweest die beweerd hadden de doodgewaande erfgename te zijn van een van ’s werelds grootste scheepvaartimperiums. Nu pas heeft Christina het aangedurfd uit de schaduwen van het verleden te stappen en met overtuigende bewijzen datgene op te eisen waar zij door haar geboorte recht op heeft. Maar wat is er twintig jaar geleden gebeurd? Waarom werd een vijftienjarig meisje gedwongen haar rijke familie en haar beschermde wereldje van de ene dag op de andere te verlaten? En waar was Christina al die tijd?

Hoewel Christina’s hart wordt gekweld door geheimen van vroeger, reiken haar ambitieuze dromen ver, heel ver. Zij wil de familie Fortune laten boeten voor wat zij haar hebben aangedaan, en zij wil haar beloften nakomen – aan het jonge meisje dat zij eens was en aan Fortune International. Nu is Christina een rijke vrouw, mysterieus, eenzaam, maar onverzettelijk. Van San Francisco reist zij naar Hawaii en het exotische Hongkong, waar ze moet vechten om controle te krijgen over het oppermachtige familiebedrijf, én om haar vijanden te overtuigen dat zij de echte Christina is.

Maar het grootste gevecht zal Christina moeten leveren tegen haar eigen opbloeiende begeerte… Voor Ross McKenna, een man die zij niet durft te vertrouwen, een man die te veel te verliezen heeft als zou blijken dat zij de echte Christina is. Tegen beter weten in wil Christina in Ross geloven, hem veroveren. Maar hij heeft de opdracht haar te ontmaskeren als een oplichtster – want slechts één van hen tweeën zal Fortune International kunnen leiden.
Schrijver: Pamela Simpson
Oorspronkelijke titel: Fortune's child
Eerste uitgave: 1992
ISBN/EAN: 9789026972836
Uitgever: Van Holkema & Warendorf