Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Barbara de Smedt

Boeken van Barbara de Smedt

Barbara De Smedt emigreerde in 2019 met haar gezin naar Portugal. Ze besteedt haar vrije tijd aan schrijven en een studie Psychologie.

Meer over Barbara de Smedt

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1976

Geboorteland: België


Overzicht

  • Road Trip naar nergens

Julie Meskens

  1. Alleen
  2. Koud
Julie Meskens

gedetailleerd overzicht

OverzichtRoad Trip naar nergens

Wanneer Michelle Deckers ervan overtuigd is alles kwijt te zijn, stapt ze in haar oude Volkswagen en vertrekt. Bestemming: onbekend. Aan de Portugese kust ontmoet ze Isa, een Française die samen met haar dochtertje rondtrekt.

Hun prille vriendschap wordt meteen op de proef gesteld: op het strand spoelt het gruwelijk verminkte lichaam van een man aan. Wat is er met hem gebeurd? En waarom gedraagt Isa zich plots zo vreemd?

Dan valt er een tweede dode, geen onbekende deze keer. Voor Michelle het beseft, begint de gevaarlijkste rit van haar leven.

Schrijver: Barbara de Smedt
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789463967969
Ebook: 9789464208115
Uitgever: Hamley Books

Julie MeskensAlleen

Zij is zijn obsessie... Haar baby is zijn wraak...

Julie Meskens gaat gebukt onder de plotse dood van haar moeder. Ze stort zich op haar studie Diergeneeskunde en heeft ondertussen de ene onenightstand na de andere. Wanneer ze ongepland zwanger blijkt te zijn, zet dit een reeks vreemde gebeurtenissen in gang.

En dan verdwijnt ze op een hete zomerdag uit haar appartement. De politie staat voor een raadsel. Wie kan hier achter zitten? Heeft de vader van de baby Julie vermoord? Is ze weggelopen? Werd ze ontvoerd?

Alleen Julie weet wat er aan de hand is. Ze beseft dat ze zal sterven zodra haar baby wordt geboren. Toch vecht ze niet alleen voor haar eigen leven, maar vooral voor dat van haar ongeboren kind. De klokt tikt. De kans om te ontsnappen slinkt, terwijl de bevalling onherroepelijk dichterbij komt.

Schrijver: Barbara de Smedt
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789463967433
Ebook: 9789463967440
Uitgever: Hamley Books
Koud

Wraak is zijn intentie, temperatuur zijn instrument...

Vijftien jaar na de ontvoering van Julie Meskens blijft Oscar, de man achter deze daad, spoorloos. Dan verdwijnt Julies tienerdochter Hannah.

Onderzoeksjournalist Pieter De Saegher, die indertijd de zaak volgde, gaat op zoek naar Hannah en raakt hierdoor verwikkeld in een gevaarlijk spel dat hem naar het koude Lapland voert.

Terwijl de temperatuur daalt en de spanning stijgt, ontdekt Pieter de ijzingwekkende waarheid.

Schrijver: Barbara de Smedt
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464661798
Uitgever: Hamley Books