Boekenplank:
Kies

Boeken van Joshua Spanogle

Meer over Joshua Spanogle

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Nathaniel McCormick

  1. Infectie - Isolation ward
  2. Gaaf - Flawless
Nathaniel McCormick

gedetailleerd overzicht

Nathaniel McCormickInfectie
Dokter Nate McCormick heeft nog nooit zoiets gezien: drie vrouwelijke patiënten uit tehuizen voor verstandelijk gehandicapten in Baltimore worden geteisterd door een verbijsterend en niet te stoppen virus. Als Nate de levens en gewoonten van de slachtoffers gaat onderzoeken, constateert hij dat er iets angstaanjagends aan de hand is.

Hij gebruikt al zijn deskundigheid als medisch onderzoeker en richt zijn aandacht op de 'overbrenger' - degene die met de eerste slachtoffers seksueel contact heeft gehad. Maar dan wordt die verdachte vermoord aangetroffen.

Nate wendt zich tot een vroegere collega en ex-geliefde, dokter Brooke Michaels. Samen volgen de twee onderzoekers een spoor van aanwijzingen dat leidt tot een ontdekking die zowel baanbrekend als gruwelijk is...
Schrijver: Joshua Spanogle
Oorspronkelijke titel: Isolation ward
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789044317411
Uitgever: The House of Books
Gaaf
Medisch onderzoeker van de gezondheidsdienst dokter Nate McCormick heeft voor z'n leven genoeg lijden gezien. Hij verlaat de dienst, vastbesloten met zijn vriendin in San Francisco een nieuw leven te beginnen. Tot de dood van een oude vriend hem terugwerpt in de medische wereld die hij achter zich wilde laten.

Terwijl de politie op een moordenaar jaagt speurt Nate naar bewijzen. De waarheid die hij ten slotte ontdekt, overtreft zijn ergste vermoedens. Terwijl het net van verraad zich rondom Nate sluit, duiken patiënten op die verbijsterende verhalen vertellen.

Nate onthult een geheime alliantie tussen misdaad, wetenschap en een miljardenindustrie die zijn slachtoffers tot elke prijs verborgen wil houden. Voor Nate is de maat vol als de persoon die voor hem alles betekent in gevaar komt...
Schrijver: Joshua Spanogle
Oorspronkelijke titel: Flawless
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044322866
Uitgever: The House of Books