Boekenplank:
Kies

Boeken van Eduardo Spohr

Meer over Eduardo Spohr

Genre: Fantasy / SF

Geboren: 1976

Geboorteland: Brazilië


Overzicht

De engelen van de Apocalyps
Het is al vele jaren geleden dat de hemel het toneel van een verschrikkelijke oorlog was - een oorlog waarin een groep engelen, verdedigers van recht en vrijheid, de tirannie van de machtige aartsengelen trotseerde. Toen namen engelen voor het eerst in de geschiedenis de wapens op en bonden de strijd aan met de onderdrukkers, de aartsengelen.

Zodoende verloren zij hun plaats in de hemel, werden ze veroordeeld om in ballingschap te leven en tot het aanbreken van de Dag des Oordeels rond te dwalen op de wereld van de mens. Het einde der tijden, de Dag des Oordeels, is nu echter dichterbij dan velen veronderstellen...

Ablon, de leider van een groep voortvluchtige engelen die aan de lange arm van de aartsengelen is ontsnapt, is een van de weinige overlevenden. Uitgerekend hij wordt door de zwarte aartsengel Lucifer uitgenodigd zich aan te sluiten bij zijn legioenen, om samen de eindstrijd aan te gaan, de strijd tussen hemel en hel, de Apocalyps.

In deze laatste, allesbepalende oorlog zal niet alleen het lot van de wereld worden beslist, maar ook de toekomst van het universum.
Schrijver: Eduardo Spohr
Oorspronkelijke titel: A batalha do Apocalipse
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789024533671
Ebook: 9789024533688
Uitgever: Luitingh-Sijthoff