Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Cath Staincliffe

Boeken van Cath Staincliffe

Meer over Cath Staincliffe

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1956

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Cath Staincliffe


Scott & Bailey

  1. Doorgeslagen - Dead to me
  2. Ongewis - Bleed like me

gedetailleerd overzicht

Scott & BaileyDoorgeslagen

Janet Scott en Rachel Bailey, twee vrouwelijke rechercheurs in Manchester. Scott, de oude rot in het vak, diplomatiek, analyserend en met een groot gevoel voor humor. Bailey is de nieuwkomer, impulsief, ambitieus en rap van tong.

Wanneer een tiener vermoord wordt aangetroffen in een armoedige flat, is haar moeder kapot van verdriet. Jaren geleden heeft ze dit kind toevertrouwd aan Jeugdzorg, maar het meisje is afgegleden in een milieu van drugs en vage types en nu tragisch aan haar einde gekomen.

Voor rechercheurs Janet Scott en Rachel Bailey is deze zaak de eerste keer dat ze samenwerken en het verschil in hun karakters maakt het er niet makkelijker op. Maar ze zullen wel moeten: er loopt een moordenaar rond in Manchester, en misschien vinden ze die dichter bij huis dan ze kunnen vermoeden...

Schrijver: Cath Staincliffe
Oorspronkelijke titel: Dead to me
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789026133930
Ebook: 9789026133947
Uitgever: De Fontein
Ongewis

Drie lichamen worden levenloos aangetroffen in een flat in Manchester, doodgestoken in hun bed. De vader en echtgenoot van de slachtoffers is verdwenen. Het vinden van de man heeft de hoogste prioriteit want ook de jongste twee kinderen blijken vermist te zijn.

Rechercheurs Janet Scott en Rachel Bailey hebben geen idee waar de man is of wat zijn volgende stap zal zijn. De zaak legt een grote druk op beide vrouwen, die bovendien al moeite genoeg hebben hun persoonlijke leven onder controle te houden.

Schrijver: Cath Staincliffe
Oorspronkelijke titel: Bleed like me
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789026135712
Ebook: 9789026135729
Uitgever: De Fontein