Boekenplank:
Kies

Boeken van Lisanne Stam

Meer over Lisanne Stam

Genres: E-books only, Roman

Geboren: 1990

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • De kerstbachelorette
  • Een dozijn gin & tonics, graag

Aura

  1. Volg me maar
  2. Volgzaam
  3. Opgevolgd

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe kerstbachelorette

Vijf meiden op een knotsgekke kerstmarkttrip...

Kiki heeft trouwplannen met haar Joep, maar haar vriendinnen Fien, Kim, Samara en Brecht hebben voor het zover is héél andere plannen met haar. Ze nemen haar mee naar Duitsland om haar vrijgezellenfeest te vieren in kerstmarktsferen.

Onderweg gaat het al mis als de auto het begeeft en Fien ontdekt dat hun hotel niet in Dresden is, maar in een of ander vaag stadje drie uur daarvandaan – en dat is nog maar het begin.

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789020548419
Uitgever: Z&K
Een dozijn gin & tonics, graag

Nova wordt na een wilde avond stappen voor haar voordeur wakker. Ze kan zich niets meer herinneren van de vorige avond, behalve dat ze een verschrikkelijke kater heeft. Haar zusje Katie maakt het tot haar missie om Nova uit bed te sleuren en te onderzoeken wat er die avond precies is gebeurd.

Met de hulp van Katies vriend Bob komen ze stukje bij beetje te weten wat Nova die avond heeft gedaan. Wat heeft haar collega Zara ermee te maken? En waarom zijn alle berichtjes die Jarno heeft gestuurd verwijderd?

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789464208689
Uitgever: Books & Butterflies

AuraVolg me maar

Aura had nooit kunnen bedenken dat een dare en wat theezakjes haar leven zo zouden kunnen veranderen. Ze groeit uit tot influencer met een eigen kledinglijn, fans, paparazzi... en een stalker.

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789020549492
Uitgever: Z&K
Volgzaam

Een samenwerking met een dierenopvang brengt Aura en haar beste vriendin Trixie naar het zonnige Curaçao. Daar loopt ze acteur James weer tegen het lijf. De vonken slaan over, maar de paparazzi ligt op de loer. Overleeft hun liefde de spotlights?

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789020549478
Uitgever: Z&K
Opgevolgd

Aura vindt keuzes maken het lastigste wat er is. Als plotseling een van haar beste vriendinnen overlijdt, begint ze aan alles te twijfelen. Is haar baan als influencer wel echt wat ze wil? En hoe moet het nou met de liefde?

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789020549454
Uitgever: Z&K