Boekenplank:
Kies

Boeken van Lisanne Stam

Meer over Lisanne Stam

Genre: Roman

Geboren: 1990

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Dank je feestelijk
  • Strik erom

E-books

  • De kerstbachelorette
  • Een dozijn gin & tonics, graag

Aura

  1. Volg me maar
  2. Volgzaam
  3. Opgevolgd

gedetailleerd overzicht

OverzichtDank je feestelijk

Het leven heeft geen draaiboek...

Gwen is klunzig met een hoofdletter K. Bovendien is zij een hopeloze romanticus. Bijzondere eigenschappen voor iemand die in het dagelijks leven feesten organiseert om echtscheidingen te vieren.

Jawel, tegenwoordig viert men dat. In de hogere kringen is er tenslotte altijd reden voor een feestje. Trouwjurken verbranden, gooien met een replica van de bruidstaart: Gwen vindt het vergezocht maar beseft dat ze alle klanten tevreden moet houden. Gewapend met haar heilige draaiboek heeft ze alles onder controle... denkt ze.

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789083274409
Ebook: 9789083274416
Uitgever: Stam Plus Tekst
Strik erom

Mirre werkt voor een kerstpakkettenbedrijf, Kerstravaganza, dat bijzondere, high-end kerstpakketten samenstelt. Maar dan worden ze ingelijfd door de grote concurrent Kerst-en-klaar en moet ze voor de volgende kerst samenwerken met de ongeïnteresseerde Sylvester, die geen oog heeft voor wat bijzonder is, maar alleen een keiharde onderhandelaar is. Voor zo min mogelijk geld stelt hij de kerstpakketten samen van de gigant. Mirre vindt Sylvesters werkwijze verschrikkelijk; hij kan daarentegen haar creativiteit niet begrijpen.

Het tweetal gaat met tegenzin samen naar Oostenrijk om inspiratie op te doen. Dat blijkt een grote uitdaging. Lukt het hen om harmonieus de samenwerking aan te te gaan? En wat heeft de trip in petto dat wellicht het mooiste cadeau zal zijn?

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464820423
Ebook: 9789464820430
Uitgever: April Books

E-booksDe kerstbachelorette

Vijf meiden op een knotsgekke kerstmarkttrip...

Kiki heeft trouwplannen met haar Joep, maar haar vriendinnen Fien, Kim, Samara en Brecht hebben voor het zover is héél andere plannen met haar. Ze nemen haar mee naar Duitsland om haar vrijgezellenfeest te vieren in kerstmarktsferen.

Onderweg gaat het al mis als de auto het begeeft en Fien ontdekt dat hun hotel niet in Dresden is, maar in een of ander vaag stadje drie uur daarvandaan - en dat is nog maar het begin.

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789020548419
Uitgever: Z&K
Een dozijn gin & tonics, graag

Nova wordt na een wilde avond stappen voor haar voordeur wakker. Ze kan zich niets meer herinneren van de vorige avond, behalve dat ze een verschrikkelijke kater heeft. Haar zusje Katie maakt het tot haar missie om Nova uit bed te sleuren en te onderzoeken wat er die avond precies is gebeurd.

Met de hulp van Katies vriend Bob komen ze stukje bij beetje te weten wat Nova die avond heeft gedaan. Wat heeft haar collega Zara ermee te maken? En waarom zijn alle berichtjes die Jarno heeft gestuurd verwijderd?

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789464208689
Uitgever: Books & Butterflies

AuraVolg me maar

Aura had nooit kunnen bedenken dat een dare en wat theezakjes haar leven zo zouden kunnen veranderen. Ze groeit uit tot influencer met een eigen kledinglijn, fans, paparazzi... en een stalker.

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789020549492
Uitgever: Z&K
Volgzaam

Een samenwerking met een dierenopvang brengt Aura en haar beste vriendin Trixie naar het zonnige Curaçao. Daar loopt ze acteur James weer tegen het lijf. De vonken slaan over, maar de paparazzi ligt op de loer. Overleeft hun liefde de spotlights?

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789020549478
Uitgever: Z&K
Opgevolgd

Aura vindt keuzes maken het lastigste wat er is. Als plotseling een van haar beste vriendinnen overlijdt, begint ze aan alles te twijfelen. Is haar baan als influencer wel echt wat ze wil? En hoe moet het nou met de liefde?

Schrijver: Lisanne Stam
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789020549454
Uitgever: Z&K