Boekenplank:
Kies

Boeken van Amanda Stevens

Amanda Stevens groeide op in het landelijke zuiden van Amerika. Met weinig naaste buren en een zus die niet van spelen hield, werd haar verbeelding haar beste vriend. Vanwege haar eenzaamheid werd ze een begerig lezer en ontwikkelde ze een voorliefde voor diverse genres. Ook schrijven doet ze in verschillende genres.

Meer over Amanda Stevens

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Amanda Stevens


Overzicht

 • De fluisterkamer - The whispering room
 • De poppenmaker - The dollmaker
 • Dodelijk bericht - Whispering Springs
 • Geheime getuige - Pine Lake
 • Moord in opdracht - Showdown in West Texas
 • Op scherp - Texas ransom
 • Schaduwleven - Double life
 • Spoorloos - Eden's children
 • Spoor van het kwaad - The devil's footprints

Het Dodenrijk - The Graveyard Queen

 1. Dolende geesten - The abandoned
 2. De crypte - The restorer
 3. Grafstilte - The kingdom
 4. Schemerzone - The prophet
 5. De verschijning - The visitor
 6. Rusteloze zielen - The sinner
 7. De ontwaakten - The awakening

Matchmakers Underground

 1. Dodelijke leugen - Unauthorized passion
 2. Rond middernacht - Just past midnight

Twilight's Children

 1. Profiel van een moordenaar - Criminal behavior
 2. Kijk niet weg - Incriminating evidence
 3. Achtervolgd door het verleden - Killer investigation

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe fluisterkamer

Evangeline Theroux, rechercheur bij Moordzaken in New Orleans, voelt zich thuis opgesloten. Haar pasgeboren kind herinnert haar alleen maar aan Johnny, haar overleden echtgenoot, en in een poging om te vluchten stort ze zich op een grote moordzaak. Al snel wordt ze echter gesommeerd haar speurwerk te staken. Ze loopt de FBI in de weg bij een onderzoek waarbij ook Johnny betrokken was.

Wanneer schrijfster Lena Saunders haar een fascinerende theorie over de moord voorlegt, laat de zaak Evangeline niet meer los. Ooit heeft een moeder drie van haar eigen kinderen vermoord in een krankzinnige poging het kwaad uit te roeien dat in hun genen zou huizen. Twee meisjes, Ruth en Rebecca Lemay, overleefden het drama, en het lijkt erop dat een van hen het werk van hun moeder voortzet.

In ruil voor duidelijkheid over de dood van Johnny vraagt Lena Evangeline de meisjes Lemay op te sporen. Dan, wanneer de zaak een gruwelijke wending neemt, wordt Evangeline tot een onmogelijke keuze gedwongen – met haar leven als inzet.

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The whispering room
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789034753519
Ebook: 9789402512441
Uitgever: Harlequin
De poppenmaker

New Orleans: stad van feesten en muziek, maar ook van geheimen en misdaad. Wanneer een vrouw een van die geheimen dreigt te onthullen, proberen duistere krachten haar tegen te houden.

Zeven jaar geleden verdween Claire Ducetts dochtertje Ruby spoorloos, en nog steeds is ze verbeten naar haar op zoek. Op een dag ziet ze in een etalage iets wat haar hart doet overslaan: een pop die sprekend op Ruby lijkt. De winkel is gesloten, en wanneer ze later terugkeert, is de pop verdwenen... en de eigenares van de winkel vermoord.

Als niemand wil geloven dat de pop echt bestaat en dat de maker ervan haar dochtertje gekend moet hebben, wendt ze zich in wanhoop tot haar ex-man Dave, een voormalig rechercheur. Dave verwijt zichzelf nog steeds dat Ruby ontvoerd is, en hoewel zijn gevecht tegen zijn demonen hen uit elkaar heeft gedreven, gaat hij samen met haar op zoek. Voordat ze de pop kunnen vinden, krijgen ze schokkend nieuws. Er is namelijk opnieuw een klein meisje verdwenen...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The dollmaker
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789034753175
Ebook: 9789461996299
Uitgever: Harlequin
Dodelijk bericht

Tijdens de reünie met oude vrienden op de Whispering Springs-ranch voelt ex-commando Dylan Burkhart onmiddellijk dat er gevaar dreigt. Iets wat verband houdt met de gebeurtenissen van tien jaar geleden: terwijl hij in de armen lag van Ava North, sprong zijn ex-vriendin haar dood tegemoet.

De aantrekkingskracht tussen Dylan en Ava blijkt er nog altijd te zijn, maar tijd om die te verkennen is er niet. Wanneer Ava een briefje vindt met de tekst 'Lily is niet gesprongen. Ik heb haar geduwd', wordt duidelijk dat ze niet op Whispering Springs zijn voor een reünie, maar voor een afrekening...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Whispering Springs
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034758651
Ebook: 9789402542608
Uitgever: Harlequin
Geheime getuige

De moord op zijn vriendinnetje, Anna Grayson, houdt rechercheur Jack King al vijftien jaar bezig. Steeds spoken dezelfde vragen door zijn hoofd. Waarom werd hij aanvankelijk als hoofdverdachte gezien? Vertelden zijn schoolvrienden wel de waarheid?

Dan wordt er, op exact dezelfde plaats, weer een jonge vrouw vermoord. Ze heeft precies zo'n tattoo als Anna destijds had. Het blijkt het merkteken van de plaatselijke bad boy te zijn. En dus moet Jack een vraag stellen die nog veel pijnlijker is dan alle andere: wat hield Anna voor hem verborgen?

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Pine Lake
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034739193
Ebook: 9789402536805
Uitgever: Harlequin
Moord in opdracht

Dat niet iedereen blij zou zijn met haar terugkeer naar Cochise County, had sheriff Grace Steele wel verwacht. Maar als ze van een trap wordt geduwd en later in haar auto onder vuur wordt genomen, besefte ze dat er iemand is die haar echt dood wil hebben.

Samen met de nieuwe hulpsheriff, Dale Walsh, onderzoekt ze wie het op haar heeft voorzien. Maar dan blijkt dat Dale niet is wie hij zegt te zijn. Plotseling is alles anders. Is hij degene die haar naar het leven staat?

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Showdown in West Texas
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789034774491
Ebook: 9789461990471
Uitgever: Harlequin


Op scherp

Graham Hollister voelt zich de koning te rijk. Sinds zijn vrouw, Kendall, vijf jaar geleden wonderbaarlijk herstelde van een zwaar ongeluk, is hij gelukkiger dan ooit met haar. En al heeft hij soms het idee dat er iets aan Kendall knaagt, toch gelooft hij dat de nieuwe grote stap op de carrièreladder die hij op het punt staat te zetten, hun leven samen alleen maar perfecter zal maken.

Maar de dag die voor Graham een hoogtepunt zou moeten zijn, verandert abrupt in een hel wanneer Kendall vrijwel vóór zijn ogen verdwijnt...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Texas ransom
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789034774545
Ebook: 9789461708250
Uitgever: Harlequin
Schaduwleven

Jacob’s Pass – het lijkt er rustig en idyllisch, maar schijn bedriegt. Zodra de zon onder is, blijven de mensen angstvallig binnen, want sinds jaren geleden de moorden begonnen, is men bang.

Emma is er teruggekeerd om voor haar vader te zorgen. En tot haar verbazing duikt ook Ash Corbett op, onherkenbaar veranderd. Zijn plotselinge vertrek – na de laatste moord – en zijn terugkomst zijn gehuld in raadselen. Komt hij voor de erfenis van zijn steenrijke familie? Of heeft hij iets met de moorden te maken? Sommigen betwijfelen zelfs of deze man Ash wel echt ís. Als Emma in zijn ogen kijkt, denkt ze van wel... maar kan ze zeker zijn?

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Double life
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789034774590
Ebook: 9789461992949
Uitgever: Harlequin
Spoorloos

Spoorloos bevat de volgende boeken:

 1. Na tien jaar stilte - The innocent
 2. Kind vermist - The tempted
 3. De verdwenen dochter - The forgiven

Eden heet het stadje in de staat Mississippi. Een plaatsje dat mooi en vredig genoeg is om die naam te verdienen. Tot de kleine meisjes verdwijnen. Spoorloos. Eerst Sadie Cross, en dan - tien jaar later - Sara Beth Brodie en Emily Campbell.

Abby Cross, die in Eden bij de politie werkt en in haar hart nog steeds hoopt ooit een spoor van haar nichtje te vinden, bijt zich fanatiek vast in de nieuwe zaak. Ze is ervan overtuigd dat er samenhang bestaat, en ze is dan ook blij als de FBI-agent die het team komt versterken, het met haar eens blijkt. Waar ze minder blij mee is, is de spanning die al gauw tussen hen ontstaat. Vooral wanneer duidelijk wordt dat Sam, de agent in kwestie, geen open kaart heeft gespeeld.

Veel tijd om daarbij stil te staan krijgen ze echter niet. Hoe langer het duurt voor ze een spoor oppikken, hoe minder kans er overblijft dat ze een eind kunnen maken aan de nachtmerrie waarin Tess Campbell en Karen Brodie zijn ondergedompeld.

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Eden's children
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789034787279
Ebook: 9789461708540
Uitgever: Harlequin
Spoor van het kwaad

1922, Adamant, Arkansas. Een boer wordt wakker van een geluid. Wanneer hij gaat kijken, vindt hij overal in zijn met sneeuw bedekte tuin afdrukken van gespleten hoeven. Onmiddellijk gaat het gerucht dat door olieboringen een gat naar de hel is ontstaan: de duivel is ontsnapt.

De sporen verdwijnen met het smelten van de sneeuw, maar zeventig jaar later verschijnen ze opnieuw, vlak bij het lichaam van de op gruwelijke wijze vermoorde Rachel DeLaune. Haar zusje, Sarah DeLaune, wordt nog lang na de onopgeloste moord geplaagd door nachtmerries, en haar relatie is stukgelopen op haar angsten en haar geheimen uit het verleden. Ze is er altijd van overtuigd geweest dat een man die Ashe Cain heet haar zus heeft gedood, maar niemand anders dan zij heeft Ashe ooit gezien. Hij dook op uit het niets toen ze heel hard een vriend nodig had en verdween op de avond dat haar zus werd omgebracht.

De verschrikkelijke gebeurtenissen worden opnieuw opgerakeld wanneer twee verminkte lichamen worden gevonden in de buurt van Sarahs huis - en de plaats delict vergeven is van de sporen van gespleten hoeven...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The devil's footprints
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789034753588
Ebook: 9789402514889
Uitgever: Harlequin

Het Dodenrijk - The Graveyard QueenDolende geesten

Wanneer een van Ree Hutchinsons favoriete patiënte in het Milton H. Farrante Psychiatric Hospital overlijdt, is ze in eerste instantie alleen verdrietig - tot ze op weg naar doctor Farrantes kantoor per ongeluk een gesprek afluistert en een gevoel van beklemming de overhand krijgt. Uit wat ze opvangt, kan ze namelijk niet anders dan concluderen dat de arme Miss Violet ooit iets gruwelijks is overkomen.

In de daaropvolgende dagen duikt ze in het verleden van de oude dame en ontdekt dat de verwaarloosde begraafplaats Oak Grove Cemetery daar een belangrijke rol in speelt. Maar verder dan wat losse puzzelstukjes komt ze niet, dus roept ze uiteindelijk de hulp in van Amelia Gray, een vrouw die oude kerkhoven restaureert. Want inmiddels weet ze dat ze er wel achter móét komen wat er precies is gebeurd. Anders zal ze nooit verlost worden van de schaduw die haar sinds Miss Violets dood achtervolgt...

* Dit korte verhaal is alleen als ebook uitgebracht en bevat ca. 75 pagina's.

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The abandoned
Eerste uitgave: 2011
Ebook: 9789402530124
Uitgever: Harlequin
De crypte

Amelia Gray ziet geesten. Haar vader heeft haar geleerd om zich aan vier regels te houden zodat ze veilig zou zijn, maar ze dat heeft ze niet gedaan. Nu zit het kwaad achter haar aan...

Een jonge vrouw is op gruwelijke wijze vermoord en achtergelaten in een graf dat niet het hare is. Voor rechercheur John Devlin, die op de zaak wordt gezet, roept vooral de plek waarop ze is aangetroffen vragen op. Een historisch kerkhof in Charleston, dat al tientallen jaren niet meer wordt gebruikt. Waarom heeft de moordenaar haar juist daar begraven? En waarom in het graf van een veertienjarig meisje dat lang geleden aan roodvonk overleed?

Hij besluit de hulp in te roepen van Amelia Gray. Zij restaureert historische begraafplaatsen en kent de situatie op het kerkhof goed. Daarnaast is zij de enige die meer weet over de symbolische betekenis van de inscripties op het graf teksten waarvan Devlin hoopt dat ze hem naar de dader zullen leiden.

Amelia, die van kinds af aan vertrouwd is met de geesten die onder de mensen dwalen en jong geleerd heeft ze op een afstand te houden, beseft al snel dat ze zich nu op gevaarlijk terrein begeeft. Want met de teksten leidt de moordenaar haar niet alleen naar de andere slachtoffers die hij heeft gemaakt, hij lokt haar ook in een val. Omdat zij - door haar gave - zijn uiteindelijke doelwit is...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The restorer
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789034754547
Ebook: 9789402508666
Uitgever: HarperCollins
Grafstilte

Een verlaten stadje, een verzonken begraafplaats en een goed verborgen graf. Maar niets blijkt zo bedrieglijk als de rust in Asher Falls...

Als ze nog maar net bekomen is van de gruwelijke ervaringen bij haar vorige opdracht, wordt Amelia Gray gevraagd voor een nieuwe begraafplaatsrestauratie, ditmaal in Asher Falls. Maar vanaf het begin heeft ze het gevoel dat deze opdracht een dekmantel is en dat ze met een heel ander doel naar Asher Falls is gelokt. Een gevoel dat wordt versterkt wanneer blijkt dat er naast het te restaureren kerkhof nog een begraafplaats bestaat - diep verzonken op de bodem van een meer - en Asher Falls zelf zo goed als verlaten blijkt.

Dan stuit ze op nog iets vreemds: één enkel graf - midden in een laurierbos en ogenschijnlijk liefdevol onderhouden. Waarom ligt dat daar? Al snel wordt haar duidelijk dat ze het nooit had mogen vinden. Ze heeft voortdurend het gevoel dat ze in de gaten wordt gehouden, en bovendien probeert iemand haar bang te maken. Blijkbaar heeft ze met haar ontdekkingen iets duisters opgerakeld...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The kingdom
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789402703207
Ebook: 9789402750119
Uitgever: HarperCollins
Schemerzone

Vanavond heb ik een grens overschreden. Als vader gelijk heeft, is terugkeren onmogelijk...

Als Amelia tegen haar zin betrokken raakt bij het onderzoek naar de moord op een rechercheur, komt ze John Devlin ook weer tegen. Ze is nog steeds gek op hem, maar ze weet dat ze, door contact met hem te hebben, met krachten te maken krijgt die levensgevaarlijk voor haar zijn. Afstand houden, dus! Tot blijkt dat hij de enige is die haar kan helpen, en ze hem noodgedwongen weer moet toelaten in haar leven...

Amelia Gray ziet geesten. Haar vader heeft haar geleerd om zich aan vier regels te houden zodat ze veilig zou zijn, maar ze dat heeft ze niet gedaan. Nu zit het kwaad achter haar aan...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The prophet
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789402717907
Ebook: 9789402751598
Uitgever: HarperCollins
De verschijning

Vind de sleutel. Die is je enige redding.

Amelia Gray restaureert oude begraafplaatsen en staat in contact met de geestenwereld. Op een avond ziet ze een verschijning die haar een vreemde waarschuwing geeft: vind de sleutel, die is je enige redding. Amelia heeft geen idee waar ze moet beginnen tot ze een oud stereogram in haar kelder vindt waarop ze zichzélf ziet! Vastbesloten de identiteit van haar lookalike te achterhalen, begint ze samen met rechercheur John Devlin een onderzoek. Algauw stuiten ze op het mysterie van een nooit opgeloste collectieve zelfmoord in een commune.

Amelia ontdekt dat alle slachtoffers begraven liggen op de bouwvallige begraafplaats die ze aan het restaureren is. In elke grafsteen zijn een sleutel en een nummer gegraveerd. Ze is dicht bij de oplossing, maar dan blijkt dat iemand koste wat het kost wil voorkomen dat ze het raadsel van de doden zal ontrafelen…

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The visitor
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402726503
Ebook: 9789402520392
Uitgever: HarperCollins


Rusteloze zielen

Memento mori...

Amelia Gray, restaurator van oude begraafplaatsen, hoopt dat ze tijdens een klus op Seven Gates Cemetery rustig kan herstellen van een gebroken hart. Dat kan ze echter wel vergeten, want door haar bijzondere gave komt ze erachter dat er een jonge vrouw begraven ligt in een zogenaamde lijkenkluis, die vroeger gebruikt werd om grafschendingen tegen te gaan.

Algauw is duidelijk dat de vrouw vermoord is, maar waarom en door wie? Het liefst zou Amelia zich nergens mee bemoeien, maar dat is onmogelijk, want zij is de enige die het mysterie kan ontrafelen. Gelukkig krijgt ze hulp van de knappe eigenzinnige rechercheur Lucien Kendrick - eindelijk eens iemand die niet sceptisch staat tegenover haar bovennatuurlijke gave. Maar kan ze hem echt wel vertrouwen? Ze heeft namelijk het gevoel dat duistere krachten haar gedachtes manipuleren...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The sinner
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789034753748
Ebook: 9789402528510
Uitgever: Harlequin
De ontwaakten

Slaap, kindje, slaap...

Amelia Gray is gevraagd Woodbine Cemetery te restaureren, een plek waar de rijken hun geheimen hebben begraven. Daar wordt ze geconfronteerd met de geest van een meisje, die eist dat ze de waarheid over haar dood achterhaalt. Amelia is de enige die weet dat ze is vermoord. De enige die ervoor kan zorgen dat de moordenaar zijn straf krijgt. En ze heeft slechts een paar aanwijzingen: een spookachtige melodie en het graf van een onbekende baby...

Al generaties lang maakt de familie Devlin deel uit van de elite van Charleston. Ooit keerde John Devlin de tradities en verwachtingen die horen bij zijn afkomst de rug toe, maar nu lijkt het erop dat hij toch zijn rol als erfgenaam heeft aanvaard. Amelia weet dan ook niet of ze hem nog kan vertrouwen, ook al hebben ze een geschiedenis samen. Want wat hebben de Devlins te maken met de raadselachtige verdwijning van het meisje? En verbergen ze niet een nog veel angstaanjagender geheim?

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: The awakening
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034739001
Ebook: 9789402532937
Uitgever: Harlequin

Matchmakers UndergroundDodelijke leugen

Zolang ze hem niet vertelt wie ze werkelijk is, kan hij niets doen om haar te beschermen.

Houston, Texas

De koppigheid waarmee Jack Fury zich vastbijt in een moordzaak waarvan het dossier al gesloten is, leidt tot zijn ontslag bij de politie van Houston. Noodgedwongen accepteert hij de opdracht om een beginnend Hollywood-sterretje te schaduwen. Algauw ontdekt hij twee dingen: deze vrouw is niet de actrice Celeste Fortune, en hij is niet de enige die haar volgt.

Het leek Cassie Boudreaux zo’n welkome afwisseling van haar saaie leventje om een tijdje de plaats van haar nicht in te nemen. Wanneer ze op het nippertje ontsnapt aan de ene aanslag na de andere, beseft ze echter dat ze in een angstaanjagend kat-en-muisspel terechtgekomen is...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Unauthorized passion
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789034773487
Uitgever: Harlequin
Rond middernacht

Al meer dan tien jaar wordt Darian West onafgebroken gestalkt. Iedere man die ook maar in haar buurt komt, bekoopt dat met de dood. Omwille van de veiligheid van haar familie praat ze er met niemand over, en het gevolg is dat ze een volkomen geïsoleerd bestaan leidt, vervuld van angst.

Richard Berkley is ervan overtuigd dat Darian zijn broer heeft vermoord, zeker als hij ontdekt dat er nog een man in haar leven op verdachte wijze is omgekomen. En dus wil hij wraak en zweert hij dat hij deze zwarte weduwe achter de tralies zal laten verdwijnen.

Wanneer hij Darian op het spoor is gekomen en haar ontmoet, slaat de twijfel echter toe. Wie is deze mooie, bijna schuchtere vrouw? Is zij tot moord in staat? Hij is vastbesloten achter de waarheid te komen, terwijl Darian wanhopig probeert hem op afstand te houden.

En de stalker wacht af...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Just past midnight
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789034753250
Ebook: 9789461998804
Uitgever: Harlequin

Twilight's ChildrenProfiel van een moordenaar

De vader van speciaal agent Ethan Barrow was de briljantste FBI-profiler van zijn tijd - totdat hij zelf beschuldigd werd van moord en werd opgesloten in een psychiatrische instelling. Overtuigd van de onschuld van zijn vader, besluit Ethan een DNA-spoor te volgen, dat hem terugleidt naar Charleston, de plaats waar alles begon.

Daar vindt hij een onwaarschijnlijke bondgenoot in rechercheur Adaline Kinsella, de dochter van een van zijn vaders vermeende slachtoffers. Lukt het hen samen de echte moordenaar te vinden... voordat ze zelf te grazen worden genomen?

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Criminal behavior
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789034779021
Ebook: 9789402545692
Uitgever: Harlequin
Kijk niet weg

Na de dood van haar adoptiemoeder vindt Catherine March een doos vol krantenknipsels over een seriemoordenaar. Ze heeft vaak last van angsten en nachtmerries - zou het kunnen dat haar moeder de knipsels heeft bewaard omdat ze dacht dat Catherine zijn biologische dochter was?

Op zoek naar antwoorden huurt ze de bekende privédetective Nick LaSalle in. Samen duiken ze in haar verleden, maar al snel blijkt dat iemand tot alles bereid is om te voorkomen dat ze de waarheid ontdekken...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Incriminating evidence
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789034779069
Ebook: 9789402548396
Uitgever: Harlequin
Achtervolgd door het verleden

Na de dood van haar oma keert Arden Mayfair terug naar Berdeaux Place, het landhuis waar ze als klein meisje het levenloze lichaam van haar moeder in de tuin aantrof, met een magnoliablaadje op haar lippen. De moordenaar zit al jaren achter de tralies.

Dan staat Ardens ex-geliefde, advocaat Reid Sutton, ineens op de stoep. Tot haar schrik voelt ze meteen weer de oude aantrekkingskracht tussen hen. Maar nog schokkender is zijn bericht: er is opnieuw een dode vrouw gevonden - met een magnoliablaadje bij haar lichaam...

Schrijver: Amanda Stevens
Oorspronkelijke titel: Killer investigation
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789034798237
Ebook: 9789402554342
Uitgever: Harlequin