Boekenplank:
Kies

Boeken van Tess Stimson

Meer over Tess Stimson

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Tess Stimson


Overzicht

  • De nieuwe nanny - The cradle snatcher
  • De overspelclub - The adultery club
  • Eerlijk zullen we alles delen - What's yours is mine

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe nieuwe nanny
Clare is getrouwd met Marc: knap, rijk en bijna tien jaar jonger dan zij. Wanneer er een prachtige tweeling wordt geboren, ontdekt Clare dat ze niet voor het moederschap in de wieg is gelegd. Zelfs Marc kan beter met de baby's omgaan dan zij. Ze is dan ook dolblij met de komst van Jenna, het kindermeisje dat haar hand er niet voor omdraait de tweeling schoon en gezond te houden, zodat Clare weer tijd heeft voor haar werk. Het duurt echter niet lang voor er een duistere rivaliteit in de kinderkamer ontstaat. En terwijl de situatie steeds meer uit de hand dreigt te lopen, beseft Clare dat ze uiterst pijnlijke beslissingen moet nemen over liefde, trouw en moederschap.
Schrijver: Tess Stimson
Oorspronkelijke titel: The cradle snatcher
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-443-2501-0
Uitgever: The House of Books
De overspelclub
Nicholas is echtscheidingsadvocaat en de ideale echtgenoot van Mal, een multigetalenteerde vrouw, toegewijd moeder van hun twee kinderen en kookboekenschrijfster. Als op een dag de jonge ambitieuze Sara bij Nicholas op kantoor verschijnt, slaan de twijfels bij hem toe. Wat wil deze bloedmooie single van hem? In deze ingenieuze roman kijk je als een voyeur mee in een driehoeksrelatie. De aardige Mal die vol zelfspot vertelt over haar drukke leven; de slimme, sexy Sara, die je het gunt dat ze Nicholas weet te verleiden; en dan de verwarde Nicholas: als hij de doortrapte Sara maar kan weerstaan. De overspelclub is een spetterende, eigentijdse roman over liefde, bedrog en lust, waarbij zowel de minnares, de man, als de bedrogen echtgenote stuk voor stuk de sympathie van de lezer weten te wekken.
Schrijver: Tess Stimson
Oorspronkelijke titel: The adultery club
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-499-9936-0
Uitgever: Truth & Dare
Eerlijk zullen we alles delen
Als een prinses in een sprookje zou Grace Hamilton tevreden moeten zijn met haar vele zegeningen: een flitsende carrière, een gelukkig huwelijk en zelfs een echt kasteel als woning. Maar Grace wil nog iets, iets onbereikbaars. Haar zus, de mooie Susannah, heeft overal een zootje van gemaakt en is naar het buitenland gevlucht. Maar het lot legt de toekomst van Grace plotseling in handen van Susannah, waardoor het machtsevenwicht tussen beide zussen voor altijd verandert.
Schrijver: Tess Stimson
Oorspronkelijke titel: What's yours is mine
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-443-2980-3
Uitgever: The House of Books