Boekenplank:
Kies

Boeken van Kasey Stockton

Kasey Stockton schrijft voornamelijk Regency-romans, maar als grote fan van happily ever afters maakt ze ook graag feelgoods die in het heden spelen. Haar boeken bevatten de perfecte mix van humor en romantiek.

Meer over Kasey Stockton

Genres: Historisch, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Kasey Stockton


De Bradwells / The Bradwell Brothers

  1. Een ongehoord huwelijk - Sensibly wed
  2. Een dwarse bruid - Pleasantly pursued
De Bradwells / The Bradwell Brothers

gedetailleerd overzicht

De Bradwells / The Bradwell BrothersEen ongehoord huwelijk

Felicity Thurston vlucht vanwege haar sociale angst liever weg in een boek dan dat ze zich onder de mensen moet begeven. Maar na een hoogst ongelukkige samenloop van omstandigheden wordt ze plots het slachtoffer van praatjes die haar eer in twijfel trekken.

De enige manier om haar reputatie te redden is door te trouwen met een man die ze nauwelijks kent. Goed, hij is aardig, maar dit kan nooit meer worden. Of toch wel?

Schrijver: Kasey Stockton
Oorspronkelijke titel: Sensibly wed
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789029735575
Ebook: 9789029735582
Uitgever: Kok
Een dwarse bruid

Thea besluit onder een valse naam een baan als keukenmeisje aan te nemen, om de avances van een begerige graaf te ontvluchten. Maar het werk blijkt zwaarder dan verwacht. Gelukkig dient zich de mogelijkheid aan terug te keren naar haar oude, comfortabele leventje.

De uitnodiging komt echter van niemand minder dan Benedict, de man die ze al sinds haar jeugd niet kan luchten of zien. Maar naarmate de twee meer tijd met elkaar doorbrengen, verdwijnt de wederzijdse afkeer en beginnen ze zich af te vragen: waar is het eigenlijk misgegaan?

Schrijver: Kasey Stockton
Oorspronkelijke titel: Pleasantly pursued
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789029736657
Ebook: 9789029736664
Uitgever: Kok