Boekenplank:
Kies

Boeken van Nick Stone

Meer over Nick Stone

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1966

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Nick Stone


Max Mingus

  1. Mister Clarinet - Mr Clarinet
  2. Solomon - King of swords

gedetailleerd overzicht

Max MingusMister Clarinet
Het was een klus die privédetective Max Mingus niet kon weigeren: 10 miljoen dollar om het zoontje van miljardair Allain Carver - inmiddels drie jaar vermist - op te sporen.

De kleine Charlie verdween op Haïti, waar al decennialang regelmatig kinderen spoorloos verdwijnen. Het eiland waar voodoo een grote rol speelt en geruchten rondgaan over zwarte magie en de mythische figuur Mister Clarinet. Hij zou al sinds mensenheugenis kinderen weglokken bij hun ouders. Maar kan de waarheid nog schokkender zijn dan de legende?

Om daar achter te komen moet Max slagen waar zijn voorgangers hebben gefaald. En met die voorgangers is het bijzonder slecht afgelopen. Langzaam wordt deze klus veel meer dan het opsporen van Charlie en het cashen van de miljoenen - het wordt een kwestie van leven en dood.
Schrijver: Nick Stone
Oorspronkelijke titel: Mr Clarinet
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789022546000
Uitgever: Mynx
Solomon
Als in een wildpark een dode man wordt gevonden, lijkt dit een routineklus voor rechercheur Max Mingus en zijn partner Joe. Tot er nog twee ontdekkingen worden gedaan: de vermoorde familie van het slachtoffer en een half verteerde tarotkaart in zijn maag - de zwaardenkoning.

Een steeds bloediger spoor leidt Max en Joe via een sinistere waarzegster naar Solomon Boukman. Slechts weinigen hebben deze gevreesde crimineel uit Miami ooit ontmoet, maar er gaan geruchten over zijn gespleten tong, voodooceremonies en buitengewoon machtige netwerk...
Schrijver: Nick Stone
Oorspronkelijke titel: King of swords
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789022549544
Uitgever: Mynx