Boekenplank:
Kies

Boeken van Melissa Tagg

Meer over Melissa Tagg

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Melissa Tagg


Maple Valley

  1. Als gebed de hemel raakt - Now and then and always
  2. Een deur die altijd openstaat - Some bright someday

Maple Valley: De Familie Walker

  1. Vanaf het allereerste begin - From the start
  2. Op het juiste moment - Like never before
  3. Na al die tijd - Keep holding on

E-books

  • Een onvergetelijke Kerst - One enchanted Christmas

gedetailleerd overzicht

Maple ValleyAls gebed de hemel raakt

Tijdens een hevige storm klopt er een man aan bij Everwood, de vervallen bed & breakfast waar Mara Bristol zich schuilhoudt. Ze vertrouwt niemand, maar voelt zich verplicht de man binnen te laten in dit weer, niet wetend dat ze met Marshall Hawkins iemand binnenhaalt die haar weer vertrouwen in God en het leven zal geven.

Marshall Hawkins heeft zo zijn eigen trauma’s en was eigenlijk van plan om maar één nacht in Everwood te blijven. Maar Mara straalt iets uit dat maakt dat hij wil blijven.

Terwijl Marshall en Mara hun best doen om de bed & breakfast weer winstgevend te krijgen, worden ze meerdere keren geconfronteerd met de problemen die hen naar Everwood hebben geleid... maar ontdekken ze daarnaast een prachtige liefde die hen voorwaarts helpt.

Schrijver: Melissa Tagg
Oorspronkelijke titel: Now and then and always
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029729222
Ebook: 9789029729239
Uitgever: Kok
Een deur die altijd openstaat

Jenessa Belville staat op het punt het huis waarin ze opgroeide en waaraan ze zoveel nare herinneringen heeft te verkopen. Om het huis verkoopklaar te maken, krijgt ze hulp van Lucas Danby, een huursoldaat die aan extreem gevaarlijke missies deelneemt.

Als de twee in een schuurtje op het terrein drie verwaarloosde kinderen aantreffen, neemt hun leven een bijzondere wending...

Schrijver: Melissa Tagg
Oorspronkelijke titel: Some bright someday
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029731454
Ebook: 9789029731461
Uitgever: Kok

Maple Valley: De Familie WalkerVanaf het allereerste begin

Kate Walker geloofde altijd in de liefde, en zelfs nadat haar eigen hart gebroken werd bleef ze scenario’s schrijven voor romantische tv-series. Maar dan raakt haar carrière in het slop en geeft Kate het op. Ze besluit weer bij haar ouders te gaan wonen in het pittoreske Maple Valley om na te denken over haar volgende stap.

Al snel ontmoet ze Colton Greene, een profsporter die door een blessure gedwongen is zijn leven anders vorm te geven. Hij heeft alleen geen idee hoe. Een gezamenlijk project zet hen op het juiste spoor. Kan dit het begin zijn van iets nieuws?

Schrijver: Melissa Tagg
Oorspronkelijke titel: From the start
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789029733250
Ebook: 9789029733267
Uitgever: Kok
Op het juiste moment

Het hart van Amelia Bently ligt aan gruzelementen, maar haar nieuwe baan als redacteur bij de plaatselijke krant van Maple Valley geeft haar iets om voor te gaan. Zeker als die dreigt te worden opgeheven. Misschien dat een artikel over een onopgelost mysterie de krant kan redden...

Als de jonge weduwnaar Logan Walker hoort dat hij het krantje heeft geërfd, is hij van plan het snel te verkopen en zich er verder niet mee te bemoeien. Maar dan raakt hij betrokken bij de zoektocht van Amelia. En hoe gewond hun harten ook zijn, tegen overslaande vonken doe je niets.

Schrijver: Melissa Tagg
Oorspronkelijke titel: Like never before
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789029733762
Ebook: 9789029733779
Uitgever: Kok
Na al die tijd

Beckett Walker is al jaren niet meer in Maple Valley geweest uit angst dat hij wordt opgepakt. Dat is exact wat er gebeurt als hij besluit toch terug te keren. Zijn droom om militair advocaat te worden valt in duigen.

Hovenier Kit Danby keert ook terug naar Maple Valley. Ze miste haar thuis en haar beste vriend, Beckett. Terug op de boomgaard van haar familie heeft ze één seizoen de tijd om winst te maken. Maar dat kan ze niet alleen.

Het lijkt simpel: Beckett heeft een taakstraf en Kit heeft hulp nodig. Toch blijkt er een stuk meer op het spel te staan dan ze allebei hadden gedacht.

Schrijver: Melissa Tagg
Oorspronkelijke titel: Keep holding on
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789029734042
Ebook: 9789029734059
Uitgever: Kok

E-booksEen onvergetelijke Kerst

Schrijfster Maren Grant valt als een blok voor het covermodel van haar eigen boek. Als hij haar uitnodigt om over een jaar Kerst te komen vieren op de boerderij van zijn familie in Maple Valley, gaat ze daar graag op in. Maar eenmaal aangekomen loopt alles totaal anders dan verwacht...

* Als paperback verkrijgbaar onder de titel Laat liefde niet wachten (drie verhalen van drie verschillende schrijvers).

Schrijver: Melissa Tagg
Oorspronkelijke titel: One enchanted Christmas
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789029733755
Ebook: 9789029734196
Uitgever: Kok