Boekenplank:
Kies

Boeken van Melissa Tagg

Meer over Melissa Tagg

Genre: Roman (gelovige grondslag)

Verenigde Staten

Website: http://www.melissatagg.com/


Maple Valley

  1. Als gebed de hemel raakt - Now and then and always
  2. Een deur die altijd openstaat - Some bright someday

Maple Valley: De Familie Walker

  1. Vanaf het allereerste begin - From the start
Maple Valley: De Familie Walker

gedetailleerd overzicht

Maple ValleyAls gebed de hemel raakt

Tijdens een hevige storm klopt er een man aan bij Everwood, de vervallen bed & breakfast waar Mara Bristol zich schuilhoudt. Ze vertrouwt niemand, maar voelt zich verplicht de man binnen te laten in dit weer, niet wetend dat ze met Marshall Hawkins iemand binnenhaalt die haar weer vertrouwen in God en het leven zal geven.

Marshall Hawkins heeft zo zijn eigen trauma’s en was eigenlijk van plan om maar één nacht in Everwood te blijven. Maar Mara straalt iets uit dat maakt dat hij wil blijven.

Terwijl Marshall en Mara hun best doen om de bed & breakfast weer winstgevend te krijgen, worden ze meerdere keren geconfronteerd met de problemen die hen naar Everwood hebben geleid... maar ontdekken ze daarnaast een prachtige liefde die hen voorwaarts helpt.

Schrijver: Melissa Tagg
Oorspronkelijke titel: Now and then and always
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789029729222
Ebook: 9789029729239
Uitgever: Kok
Een deur die altijd openstaat

Jenessa Belville staat op het punt het huis waarin ze opgroeide en waaraan ze zoveel nare herinneringen heeft te verkopen. Om het huis verkoopklaar te maken, krijgt ze hulp van Lucas Danby, een huursoldaat die aan extreem gevaarlijke missies deelneemt.

Als de twee in een schuurtje op het terrein drie verwaarloosde kinderen aantreffen, neemt hun leven een bijzondere wending...

Schrijver: Melissa Tagg
Oorspronkelijke titel: Some bright someday
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789029731454
Ebook: 9789029731461
Uitgever: Kok

Maple Valley: De Familie WalkerVanaf het allereerste begin

Kate Walker geloofde altijd in de liefde, en zelfs nadat haar eigen hart gebroken werd bleef ze scenario’s schrijven voor romantische tv-series. Maar dan raakt haar carrière in het slop en geeft Kate het op. Ze besluit weer bij haar ouders te gaan wonen in het pittoreske Maple Valley om na te denken over haar volgende stap.

Al snel ontmoet ze Colton Greene, een profsporter die door een blessure gedwongen is zijn leven anders vorm te geven. Hij heeft alleen geen idee hoe. Een gezamenlijk project zet hen op het juiste spoor. Kan dit het begin zijn van iets nieuws?

Schrijver: Melissa Tagg
Oorspronkelijke titel: From the start
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789029733250
Ebook: 9789029733267
Uitgever: Kok