Boekenplank:
Kies
  • Home
  • T
  • Helen Monks Takhar

Boeken van Helen Monks Takhar

Helen Monks Takhar is afgestudeerd aan Cambridge en heeft daarna gewerkt als journalist, copy-editor en magazine-editor. Ze heeft als journalist geschreven voor zowel financiële dagbladen als nationale dagbladen, zoals The Times.

Meer over Helen Monks Takhar

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

De stagiair

Als een nieuwkomer je grootste rivale wordt...

Volgens de 42-jarige hoofdredacteur Katherine is de nieuwe stagiair Lily een typische millennial: verwend, hypercorrect en zelfbewust. Met haar tante als directeur heeft ze het bovendien maar gemakkelijk als nieuwkomer op de redactie. Lily ziet Katherine juist als een wezen uit een ander tijdperk: hiërarchisch, onaardig en denigrerend.

De komst van Lily op de redactie van het Women’s Leadership Magazine verandert alles aan het leven van Katherine. Tot haar eigen ongenoegen raakt ze in de ban van de jonge vrouw, die haar pijnlijk herinnert aan haar eigen ouder worden en vervlogen ambitie. Lily doet poeslief, maar er klopt iets niet.

Wanneer Lily toevallig vrienden wordt met háár man en opduikt op borrels met haar vrienden, begint Katherine nerveus te worden. Is zij paranoïde? Of wil Lily haar iets duidelijk maken?

Schrijver: Helen Monks Takhar
Oorspronkelijke titel: Precious you
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401611879
Ebook: 9789401612067
Uitgever: Xander