Boekenplank:
Kies

Boeken van RaeAnne Thayne

RaeAnne Thayne werkte na haar studie journalistiek voor een lokale dagelijkse krant. Haar eerste boek werd in 1995 gepubliceerd en tegenwoordig is ze fulltime schrijfster.

Meer over RaeAnne Thayne

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: RaeAnne Thayne


Overzicht

 • Zonsopgang in het paradijs - Hawaiian holiday

Brambleberry House / Women of Brambleberry House

 1. Passie aan zee - The daddy makeover
 2. Die laatste zomer - His second-chance family
 3. Onverwachte kussen - A soldier's secret

Cape Sanctuary

 1. Het huis op de rotsen - The cliff house
 2. Tussen de wilde bloemen - The sea glass cottage
 3. De weg naar Sunshine Cove - The path to Sunshine Cove
 4. Zomer aan de kust - Summer at the Cape

De cowboys van Cold Creek

 1. Verleidelijk anders - A Cold Creek homecoming
 2. De mooiste kerstmis - A Cold Creek holiday
 3. Sneeuw en vuur - A Cold Creek secret
 4. Geheime verlangens - A Cold Creek baby
 5. Ster binnen handbereik - Starstruck

Haven Point

 1. Winter in Haven Point - Snow Angel Cove
 2. Plaats genoeg voor twee - Redemption Bay
 3. Speciaal voor kerst - Evergreen Springs
 4. Kussen op eigen risico - Riverbend Road
 5. Kerstmis in Haven Point - Snowfall on Haven Point
 6. Betoverd bij maanlicht - Serenity Harbor
 7. Helemaal naar wens - Sugar Pine Trail
 8. De huisjes op Silver Beach - The cottages on Silver Beach

Hope's Crossing

 1. Tussen hoop en liefde - Blackberry summer
 2. Nieuw begin - Woodrose Mountain
 3. Dromen van vroeger - Sweet Laurel Falls
 4. Een fantastisch uitzicht - Currant Creek Valley
 5. Sterk in de verleiding - Willowleaf Lane
 6. Hartverwarmende winter - Christmas in Snowflake Canyon
 7. Wilde irissen - Wild Iris Ridge

Dubbel uitgegeven titels

 • Nieuwe kans - zie Die laatste zomer
 • Zomer aan zee - zie Passie aan zee
 • Verborgen geluk - zie Onverwachte kussen
Brambleberry House / Women of Brambleberry House

gedetailleerd overzicht

OverzichtZonsopgang in het paradijs

Hoewel ze wel even moet slikken, besluit Megan toch met haar dochtertjes naar Hawaï af te reizen om het tweede huwelijk van haar ex bij te wonen. Tenslotte blijft hij de vader van haar kinderen. Het wordt echter onverwacht spannend als bruiloftsgast Shane zich ontpopt als een verleidelijke reisleider en Megan gaat dromen van een nacht in het paradijs...

* Dit verhaal is ook verkrijgbaar in boekvorm als verzamelbundel met een verhaal van Marie Ferrarella en Leanne Banks.

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Hawaiian holiday
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789034736055
Ebook: 9789402503449
Uitgever: Harlequin

Brambleberry House / Women of Brambleberry HousePassie aan zee

Sage Benedetto's grootste liefde - en zorg - is het prachtige victoriaanse huis aan zee dat ze heeft geërfd: Brambleberry House. Voor relaties heeft ze absoluut geen tijd. Wanneer ze op het strand een verdwaald meisje tegenkomt, helpt ze het kind zoeken naar het vakantiehuisje waarin ze samen met haar vader bivakkeert.

Die vader blijkt de ijskoude hotelmagnaat Eben Spencer te zijn, de absolute tegenpool van Sage. De toon is dan ook snel gezet: zakelijk, een tikje kil en afstandelijk. Hoe kan het dan in vredesnaam dat ze zich toch hevig tot elkaar aangetrokken voelen?

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: The daddy makeover
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789036067140
Ebook: 9789461704894
Uitgever: Harlequin
Die laatste zomer

Weduwe Julia Blair heeft heel wat op haar bordje. De verhuizing naar een ander deel van het land, een nieuwe baan en de opvoeding van haar tweeling, terwijl een van de twee, dochtertje Maddie, kampt met een ernstige ziekte. Het enige lichtpuntje is dat Julia weer terug is in Cannon Beach, waar ze is opgegroeid.

Wanneer blijkt wie haar nieuwe buurman is, wordt ze geconfronteerd met gevoelens die ze diep weggestopt dacht te hebben. Gespierder en opwindender dan ooit wandelt Will Garrett, haar jeugdliefde, haar leven weer binnen. Wat moet ze hier nu mee aan?

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: His second-chance family
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789036067218
Ebook: 9789461704542
Uitgever: Harlequin
Onverwachte kussen

Het zit Anna Galvez niet mee. Ze heeft een neus voor verkeerde mannen, is bijna failliet en moet noodgedwongen een huurder in huis nemen. Gelukkig lijkt haar nieuwe huurder, Harry Maxwell, wel betrouwbaar. Een gewonde helikopterpiloot, een oorlogsheld, daar kun je je geen buil aan vallen.

Hij heeft alleen één klein minpuntje: hij is vreselijk aantrekkelijk. Het lijkt haar dan ook het verstandigst om hem op afstand te houden. Maar waarom nodigt ze hem dan uit om te komen ontbijten? En die zoen gaat natuurlijk echt te ver! Dat hij er onder valse voorwendselen is, weet ze dan nog niet eens...

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: A soldier's secret
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789036067270
Ebook: 9789461704603
Uitgever: Harlequin

Cape SanctuaryHet huis op de rotsen

Het pad naar geluk is kronkelig en verradelijk... maar zal de liefde hun de weg naar huis wijzen?

Na de dood van hun moeder vinden Daisy en Bea Davonport een nieuw thuis bij hun tante Stella in het mooie plaatsje Cape Sanctuary. Jarenlang weten de zusjes niet welke dromen Stella allemaal heeft opgegeven om voor hen te kunnen zorgen. Nu Daisy en Bea allebei volwassen zijn, is het tijd dat Stella het geheim onthult dat ze al die jaren verborgen heeft gehouden...

Bea dacht dat ze haar wilde haren wel kwijt was toen ze veel te jong zwanger werd. Het huwelijk dat erop volgde liep op de klippen, maar ze hield er wel haar dochter Mari, nu elf, aan over. Net wanneer Bea en een goede vriend hun gevoelens voor elkaar aan het verkennen zijn, duikt haar ex-man op...

Dan is er Daisy - degelijke, nuchtere Daisy. Ze heeft in haar hele leven nog nooit een kans gewaagd. Tot ze een man ontmoet die haar doet twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over het leven, de liefde en het nemen van risico’s...

Als er iets is wat Stella, Bea en Daisy ontdekken, dan is het dat het pad naar geluk weliswaar kronkelig en verraderlijk kan zijn, maar dat de liefde hun altijd weer de weg naar huis zal wijzen.

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: The cliff house
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789034798251
Ebook: 9789402549720
Uitgever: Harlequin
Tussen de wilde bloemen

Zal ze zich ooit weer thuis voelen in Cape Sanctuary?

Na een verbroken verloving en een gewapende overval zou je denken dat Olivia Harper haar leven in Seattle graag achter zich zou laten. Maar wanneer haar moeder na een nare val in het ziekenhuis belandt, vindt ze het niet gemakkelijk om terug te gaan naar Cape Sanctuary om voor haar te zorgen. Er liggen vooral pijnlijke herinneringen: aan haar zus Natalie, die ten prooi viel aan een drugsverslaving. Aan de ruzies met haar moeder, die haar zus altijd in bescherming nam. En aan Natalies overdosis, waardoor haar dochtertje, Caitlin, in één klap wees werd.

De eerste periode heeft Olivia haar handen vol aan haar koppige moeder en Caitlin, inmiddels een norse puber, maar geleidelijk aan lijkt er een hechte familieband tussen hen te ontstaan. Ook bloeit er iets moois op tussen haar en Cooper, de knappe broer van haar beste vriendin. Toch durft ze nog niet te dromen over een mogelijke toekomst in Cape Sanctuary - helemaal niet wanneer ze twee schokkende ontdekkingen doet...

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: The sea glass cottage
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789034789747
Ebook: 9789402553574
Uitgever: Harlequin
De weg naar Sunshine Cove

Ze weet wat het beste is voor iedereen, maar voor haarzelf...

Jessica Clayton heeft een carrière opgebouwd door oude mensen te helpen downsizen; ze weet uit ervaring dat hoe minder je van iets hebt, hoe beter het is. Dan moet ze voor een klant terug naar Cape Sanctuary, het stadje dat ze ooit haar thuis noemde... en waar haar zus, Rachel, na de dood van hun ouders is blijven wonen. Jess wil dolgraag de band met Rachel herstellen, maar is het zo gewend iedereen op een afstand te houden, dat ze niet goed weet hoe.

Hoewel Jess destijds niet kon wachten om Cape Sanctuary ver achter zich te laten, heeft Rachel juist besloten er te blijven. Lang heeft ze de schijn van een perfect leven kunnen ophouden, maar nu begint haar huwelijk barstjes te vertonen. Ze heeft haar zus harder nodig dan ooit, maar durft nog niet echt op haar te rekenen.

Geleidelijk aan raakt Jess toch steeds nauwer verbonden met Rachel en haar familie, en zelfs met Nate, de bemoeizuchtige maar o zo aantrekkelijke zoon van haar klant. Het wordt tijd om een beslissing te nemen: blijft ze op de vlucht voor het verleden of stelt ze zich open voor een gelukkige toekomst in Cape Sanctuary?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: The path to Sunshine Cove
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789034799777
Ebook: 9789402559446
Uitgever: Harlequin
Zomer aan de kust

Zal de zon voor de zusjes Cami en Violet ook weer gaan schijnen?

Als oudere zus van de tweeling Violet en Lily, viel Cami Porter er altijd een beetje buiten. Na de scheiding van hun ouders, toen de tweeling met hun moeder naar Cape Sanctuary vertrok en Cami met haar vader in LA achterbleef, groeiden ze nog verder uit elkaar. Bijna twintig jaar later krijgt Cami het vreselijke nieuws dat Lily is omgekomen terwijl ze een klein meisje het leven redde, en ze reist af naar Cape Sanctuary om bij haar moeder en Violet te zijn.

Als advocaat kan Cami haar moeder bovendien helpen voorkomen dat Lily’s droom, een glamping bij Moongate Farm, om zeep wordt geholpen door een wispelturige huurbaas. Dit blijkt nog niet zo gemakkelijk - helemaal omdat de man in kwestie, Jon, niet alleen bijzonder lastig, maar ook bijzonder aantrekkelijk is.

Ook Violet valt het verdriet om haar zus zwaar. Hoe moet ze verder, nu een deel van haar er niet meer is? Wat het nog verwarrender maakt, is dat het meisje dat Lily redde uitgerekend het dochtertje is van Alex, de man die ooit haar hart brak - maar die steeds lastiger valt te ontlopen...

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Summer at the Cape
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789036010511
Ebook: 9789402561951
Uitgever: Harlequin

De cowboys van Cold CreekVerleidelijk anders

Nu het einde van haar leven nadert, wil Jo Winder ze allemaal nog één keer zien: Quinn, Brant en Cisco, de drie jongens die ze in hun jeugd heeft opgevangen en op het rechte pad heeft gekregen, en Easton, haar nichtje, die altijd bij de drie jongens in de buurt was. Jo noemt ze altijd haar 'vier windstreken', omdat ze ieder hun eigen weg zijn gegaan. Eén voor één komen ze terug naar Cold Creek om afscheid van haar te nemen en om aan een nieuw leven te beginnen...

Wanneer Quinn Southerland na jaren terugkomt op Winder Ranch om bij zijn zieke pleegmoeder te zijn, ontdekt hij tot zijn verbazing dat de aantrekkelijke verpleegster aan haar bed niemand anders is dan Tess Claybourne destijds het grootste verwende nest van de school. Hoe is het mogelijk dat uitgerekend zíj een zorgzame verpleegster is geworden, over wie iedereen bovendien heel erg te spreken is? Ze zou zo lief zijn en zo goed en zo geduldig...

Nou, hij weet wel beter; dat vervelende kind van toen is hij echt niet vergeten! Maar waarom vraagt hij zich dan steeds af hoe het zou zijn om haar te kussen?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: A Cold Creek homecoming
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789036069649
Ebook: 9789461998330
Uitgever: Harlequin
De mooiste kerstmis

Nu het einde van haar leven nadert, wil Jo Winder ze allemaal nog één keer zien: Quinn, Brant en Cisco, de drie jongens die ze in hun jeugd heeft opgevangen en op het rechte pad heeft gekregen, en Easton, haar nichtje, die altijd bij de drie jongens in de buurt was. Jo noemt ze altijd haar 'vier windstreken', omdat ze ieder hun eigen weg zijn gegaan. Eén voor één komen ze terug naar Cold Creek om afscheid van haar te nemen en om aan een nieuw leven te beginnen...

Kerstballen, mistletoe, zelfgebakken koekjes... Styliste Emery Kendall heeft er dit jaar helemaal geen zin in, en daarom heeft ze een blokhut in de buurt van Cold Creek gehuurd om met kerst ongestoord aan een opdracht te werken. De eigenaar, Nate Cavazos, ontvangt haar allesbehalve gastvrij, en van een kerstsfeer is niets te merken.

Háár maakt het natuurlijk niets uit, maar er lopen ook twee kleine meisjes rond: Nates nichtjes, die sinds de dood van hun ouders bij hem wonen. Die moeten toch een fijne kerst krijgen? Ze denkt er niet lang bij na, maar gaat aan de slag. Voor hen - of misschien ook een beetje voor die stugge, maar o zo aantrekkelijke, ruige ranger?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: A Cold Creek holiday
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789036069670
Ebook: 9789461998736
Uitgever: Harlequin
Sneeuw en vuur

Nu het einde van haar leven nadert, wil Jo Winder ze allemaal nog één keer zien: Quinn, Brant en Cisco, de drie jongens die ze in hun jeugd heeft opgevangen en op het rechte pad heeft gekregen, en Easton, haar nichtje, die altijd bij de drie jongens in de buurt was. Jo noemt ze altijd haar 'vier windstreken', omdat ze ieder hun eigen weg zijn gegaan. Eén voor één komen ze terug naar Cold Creek om afscheid van haar te nemen en om aan een nieuw leven te beginnen...

Wanneer militair Brant Western bij de ranch een auto de beek in ziet slippen, twijfelt hij geen moment en schiet te hulp. De vrouw die hij redt, blijkt niemand minder te zijn dan de beruchte societypoes Mimi Van Hoyt, immer voer voor de roddelpers. Wat doet zij in Idaho, midden in een sneeuwstorm? En welk geheim draagt ze met zich mee, buiten het feit dat ze haar identiteit voor hem verborgen wil houden?

Wanneer hij haar met haar zwarte krullen, prachtige groene ogen en aanlokkelijk figuurtje door zijn huis ziet dartelen, druk in de weer het vet van zijn kasten te schrobben, verdwijnen die vragen al snel naar de achtergrond. Mimi is te mooi om te weerstaan, en tot zijn vreugde nestelt ze zich gewillig in zijn armen. Maar dan dringt de harde werkelijkheid hun romantische wereldje binnen...

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: A Cold Creek secret
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789036069724
Ebook: 9789461999092
Uitgever: Harlequin
Geheime verlangens

Nu het einde van haar leven nadert, wil Jo Winder ze allemaal nog één keer zien: Quinn, Brant en Cisco, de drie jongens die ze in hun jeugd heeft opgevangen en op het rechte pad heeft gekregen, en Easton, haar nichtje, die altijd bij de drie jongens in de buurt was. Jo noemt ze altijd haar 'vier windstreken', omdat ze ieder hun eigen weg zijn gegaan. Eén voor één komen ze terug naar Cold Creek om afscheid van haar te nemen en om aan een nieuw leven te beginnen...

Is het nu een droom, of staat Cisco écht midden in de nacht in haar keuken? Easton kan haar ogen niet geloven. Voor zover zij wist, bevond de man op wie ze al van kinds af aan verliefd is zich aan de andere kant van de wereld. Maar nu is hij dus na jaren weer terug, mét een baby in zijn armen... En met net zoveel geheimen als vroeger.

Want hoewel al snel blijkt dat de baby niet van hem is, gedraagt Cisco zich weer even mysterieus als altijd. En opnieuw wordt Easton met haar neus op de feiten gedrukt: hij mag dan haar grote liefde zijn, het is onmogelijk een toekomst met hem op te bouwen. Wanneer ze toch weer in zijn armen belandt, is ze reddeloos verloren. Hoe zorgt ze ervoor dat hij haar deze keer in vertrouwen neemt? Moet ze daarvoor ook haar eigen grote geheim onthullen?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: A Cold Creek baby
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789036069809
Ebook: 9789402500196
Uitgever: Harlequin
Ster binnen handbereik

Woedend klimt schooljuf Ashley over de hekken van filmster Justin Hartford. Ze móét hem spreken over zijn dochter. Waarom is Ruby van een lief vrolijk meisje zo tegendraads geworden? Eenmaal oog in oog met Justin, ziet Ashley haar oude idool opeens van een heel andere kant!

* Dit verhaal is ook verkrijgbaar in boekvorm in de verzamelbundel Kerst met RaeAnne Thayne.

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Starstruck
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789402515633
Uitgever: Harlequin

Haven PointWinter in Haven Point

Er is een wonder voor nodig om Eliza Hayward weer een beetje in kerststemming te krijgen. De baan waarvoor ze alles heeft achtergelaten is - letterlijk! - in rook opgegaan, en nu zit ze, twee weken voor kerst, samen met haar dochtertje, Maddie, vast in het onbekende Haven Point. Hoe moet ze zich nu redden, zonder baan en zonder onderdak? Dan wordt ze ook nog aangereden, door de knappe techneut en miljonair Aidan Caine...

Gelukkig dat de vrouw en het meisje allebei ongedeerd zijn! Toch voelt Aidan zich enorm schuldig. Als hij niet zesendertig uur wakker was geweest vanwege een zakendeal, had hij vast beter opgelet. Om het goed te maken biedt hij Eliza een baan aan. Hoewel hij afstand probeert te houden, voelt hij zich steeds meer tot haar aangetrokken. Maar net wanneer er iets moois tussen hen ontstaat, gebeurt er iets met kleine Maddie en lijkt Eliza onbereikbaar te worden...

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Snow Angel Cove
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789034758095
Ebook: 9789402531275
Uitgever: Harlequin
Plaats genoeg voor twee

Hij is onuitstaanbaar... maar helaas ook onweerstaanbaar!

Burgemeester McKenzie Shaw heeft alles over voor Haven Point. Het stadje mag dan klein zijn en enigszins vervallen, maar het heeft haar nooit in de steek gelaten... in tegenstelling tot de onuitstaanbare Ben Kilpatrick. In haar kindertijd was hij haar geheime held, totdat hij de werf van zijn familie sloot en daarmee het stadje bijna te gronde richtte. Nu is hij terug, om een vestiging te openen van het bedrijf waar hij werkt. Hoewel McKenzie hem het liefst zou negeren, zal ze in het belang van Haven Point haar gevoelens moeten onderdrukken...

Jaren geleden vertrok Ben uit Haven Point, met goede reden. Hij zit er niet op te wachten pijnlijke herinneringen op te rakelen, maar hij vindt het helemaal niet onprettig om McKenzie terug te zien. Alleen jammer dat ze zich zo afstandelijk gedraagt... Wat zou ervoor nodig zijn om de mooie burgemeester een beetje gunstiger te stemmen?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Redemption Bay
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789034739254
Ebook: 9789402534818
Uitgever: Harlequin
Speciaal voor kerst

Een kerst om nooit te vergeten...

Vrolijk kerstfeest? Niet als het aan rancher Cole Barrett ligt. Nadat zijn ex-vrouw is verongelukt en hij alleen voor zijn twee kindjes zorgt, heeft hij wel wat anders aan zijn hoofd dan pakjes onder de boom. En hij zit al helemaal niet te wachten op dokter Devin Shaw, de veel te vrolijke - en mooie! - wervelwind die duidelijk van plan is zijn leven overhoop te halen. Alhoewel, misschien zou ze ervoor kunnen zorgen dat in elk geval zijn kinderen een fijne kerst hebben...

Huisarts Devin heeft lang onderzoek gedaan naar de geneeskrachtige werking van de minerale bronnen van Lake Haven. Helaas bevinden die zich op het terrein van de Barretts, waardoor ze zich genoodzaakt voelt een deal te maken met de norse maar o zo aantrekkelijke eigenaar, Cole. Hij geeft haar toegang tot de bronnen, als zij zijn kinderen een vrolijke kerst bezorgt. Maar maakt kussen met Cole ook deel uit van de deal?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Evergreen Springs
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789034739391
Ebook: 9789402537314
Uitgever: Harlequin
Kussen op eigen risico

Zij vormt het allergrootste gevaar... voor zijn hart!

Het veilig houden van de straten van Haven Point is niet alleen een báán voor politieagent Wynona Bailey, het is een familietraditie. Maar de laatste tijd beseft ze dat ze méér wil, en dan vooral van haar baas, de sexy commissaris Cade Emmett. Er is alleen één probleem: als beste vriend van haar broer is hij overdreven beschermend en ziet hij haar vooral als zijn kleine zusje. Hoe kan ze daar verandering in brengen?

Er zijn talloze redenen waarom Cade beter bij Wyn uit de buurt kan blijven. Wanneer ze gewond raakt tijdens haar werk, beseft hij echter pas hoe belangrijk ze voor hem is. Het liefst zou hij toegeven aan de gevoelens die hij al jaren in het geheim voor haar koestert... Maar wat zet hij daarmee allemaal op het spel?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Riverbend Road
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789034758170
Ebook: 9789402540604
Uitgever: Harlequin
Kerstmis in Haven Point

Twee behoedzame harten, door de sneeuw bij elkaar gebracht...

Na het verlies van haar man en de twee zware jaren daarna, wil Andie niets liever dan haar kinderen een leuke eerste kerst in Haven Point bezorgen. Dan vraagt haar vriendin Wyn haar om voor haar broer, sheriff Marshall Bailey, te zorgen, die herstelt van een aanrijding. Dat kan Andie niet weigeren - haar vooroordelen over de norse, gewonde beer van een man ten spijt.

Het valt Marshall zwaar om zo afhankelijk te zijn van zijn overbeschermende buurvrouw. Maar als er vlak voor de feestdagen door een sneeuwstorm een boom op haar huis terechtkomt, biedt hij haar tot zijn eigen verrassing onderdak aan. Langzaam maar zeker groeit er een warme band tussen hen. Om hun kerstwensen in vervulling te zien gaan, moeten beiden echter eerst durven toegeven wat ze écht willen: elkaar!

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Snowfall on Haven Point
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789034758330
Ebook: 9789402543360
Uitgever: Harlequin


Betoverd bij maanlicht

In Haven Point ben je slechts één kus verwijderd van de liefde van je leven...

Lerares Katrina Bailey heeft een liefste wens: het adopteren van een weesmeisje. Ze is tot alles bereid om aan het benodigde geld te komen, zelfs werken voor de arrogante en zelfingenomen IT-miljonair Bo Callahan. Omdat hij totaal ongeschikt blijkt om voor zijn autistische broertje, Milo, te zorgen, biedt hij haar een baan als nanny aan. En terwijl Milo dankzij Katrina grote sprongen maakt in zijn ontwikkeling, ontwikkelt zíj langzaam gevoelens voor de onverwacht toch heel zachtaardige Bo.

Bo had nooit verwacht dat hij zou moeten zorgen voor een broertje van wie hij niets af wist. En al helemaal niet dat hij zich zo aangetrokken zou voelen tot de bruisende, warme Katrina! Hij helpt dan ook graag mee om haar droom van een gezin uit te laten komen - maar of hij daar ook deel van zal uitmaken?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Serenity Harbor
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034760005
Ebook: 9789402544930
Uitgever: Harlequin
Helemaal naar wens

Hij staat niet op haar bucketlist... maar zij wel op die van hem?

Bibliothecaris Julia Winston heeft genoeg van haar rustige, saaie leventje. Daarom heeft ze een bucketlist opgesteld, met dingen die ze echt nog wil doen: leren skiën, een puppy nemen, op vliegvakantie... Vallen voor Jamie Caine, de sexy piloot die tijdelijk een appartement boven haar huurt, staat in elk geval niet op haar lijstje! Hij mag dan absurd knap zijn, ze is absoluut niet van plan zijn nieuwste verovering te worden.

Dan krijgt ze onverwacht twee kleine jongetjes onder haar hoede, en kan ze de hulp die Jamie haar aanbiedt maar al te goed gebruiken. En ja hoor, hij is ook nog fantastisch met kinderen - iets wat hem tot haar grote frustratie nóg sexyer maakt. Oppassen dus, dat ze niet gaat hopen op een écht gezin met hem. Of staat een toekomst met haar misschien wel op zíjn bucketlist?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Sugar Pine Trail
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034772831
Ebook: 9789402548358
Uitgever: Harlequin
De huisjes op Silver Beach

Het liefst zou ze willen dat hij snel weer vertrekt… toch?

Megan Hamilton mag Elliot Bailey niet. Hoewel ze bevriend is met zijn zussen, vindt ze hem maar bot en veel te serieus. Ze is dan ook niet blij wanneer ze ontdekt dat hij wekenlang te gast zal zijn in haar inn. Als ook nog blijkt dat hij bezig is een oude zaak te onderzoeken die verband houdt met haar familie, weet ze het zeker: hij moet vertrekken! Dat ze het steeds zo warm van hem krijgt, heeft daar echt niets mee te maken...

Terugkeren naar Haven Point is wel het laatste wat bestsellerauteur Elliot had verwacht te zullen doen, maar de rust van het plaatsje is precies wat hij nodig heeft. En hij kan er ongestoord werken aan zijn nieuwe misdaadroman, waarvoor hij een nooit opgeloste verdwijningszaak als inspiratiebron gebruikt. Hij had alleen niet gerekend op de tegenwerking van Megan - laat staan op de gevoelens die ze in hem oproept!

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: The cottages on Silver Beach
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789034789594
Ebook: 9789402551112
Uitgever: Harlequin

Hope's CrossingTussen hoop en liefde

Riley is gek op Claire, maar hij weet zeker dat het niets kan worden. Gelukkig is Hope's Crossing te klein om elkaar te ontlopen!

Tijd voor romantiek? Dat heeft Claire Bradford niet. Niet dat dat haar deert. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en de jonge, blonde receptioniste voor wie haar man haar heeft verlaten. En dan is daar nog haar goed lopende kralenwinkel. Wanneer het nieuwe hoofd van politie, Riley McKnight, die net is teruggekeerd naar Hope's Crossing, haar winkel binnen stapt, verandert echter alles.

Na jarenlang als undercoveragent te hebben gewerkt, is de rebelse jongen van toen toe aan rust. Die vindt Riley bij Claire, de enige in zijn geboortestad bij wie hij zich echt thuis voelt. Dan wordt het stadje opgeschrikt door een ernstig auto-ongeluk, waarbij Claire gewond raakt en Rileys nichtje omkomt. Claire en Riley zouden juist nu veel steun bij elkaar moeten vinden, maar dat is niet het geval. Riley voelt zich verantwoordelijk voor het ongeluk en trekt zich terug. Kan hij zich ooit over zijn schuldgevoel heen zetten en helemaal voor Claire kiezen?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Blackberry summer
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789034756459
Ebook: 9789461996183
Uitgever: Harlequin
Nieuw begin

Nooit stond Evie voor zo'n moeilijke keuze. Durft ze haar hart te volgen?

Fysiotherapeute Evie Blanchard merkt dat ze haar werk na een tragische gebeurtenis niet meer kan opbrengen. Ze verhuist naar het kleine plaatsje Hope’s Crossing en accepteert een baan in de kralenwinkel. Langzaam maar zeker lukt het haar de draad van haar leven weer op te pakken.

Dan wordt haar rust verstoord: Brodie Thorne, een lokale zakenman, wil dat ze zijn dochter helpt. Taryn heeft een zwaar ongeluk gehad, en Evie heeft de expertise in huis om haar weer aan het lopen te krijgen. Met tegenzin geeft ze toe, op voorwaarde dat ze er maar een paar weken in zal investeren. Maar in die paar weken hecht ze zich aan Taryn - en tot haar grote schrik ook aan Brodie...

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Woodrose Mountain
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789034756565
Ebook: 9789461999290
Uitgever: Harlequin
Dromen van vroeger

Wat doe je als de man die ooit je grote liefde was, jaren later plotseling voor je deur staat?

Het liefst zou Maura McKnight wegkruipen in een warm holletje en de feestdagen aan zich voorbij laten gaan. Hoewel haar familie en vrienden in Hope's Crossing het goed bedoelen, kan ze hun medeleven bijna niet verdragen. Er is niets wat haar verdriet na het verlies van haar jongste dochter kan verlichten - al is ze natuurlijk wel erg blij dat Sage, haar andere dochter, met de kerst thuis is. Wat ze alleen nooit had verwacht, is dat Sage uitgerekend de persoon heeft meegebracht die Maura juist voor haar verborgen had willen houden: Jackson Lange. Sage', vader.

Maura is stomverbaasd dat Jack, haar jeugdliefde, terug is in Hope's Crossing. Al die jaren geleden beweerde hij toch dat hij nooit meer een voet in het stadje zou zetten? Hij wil Sage leren kennen, zegt hij, de dochter over wie zij hem nooit iets heeft verteld. En hij eist een verklaring. Maar zij heeft ook nog een appeltje met hém te schillen...

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Sweet Laurel Falls
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789034756732
Ebook: 9789402505351
Uitgever: Harlequin
Een fantastisch uitzicht

Wat begon als een onschuldige flirt...

Na haar koksopleiding in Europa is Alex terug in Hope's Crossing, waar haar droom eindelijk uitkomt: het runnen van een eigen restaurant. In haar nieuwe drukke leven is geen plaats voor een serieuze relatie - ze houdt het liever bij oppervlakkig flirten. Met de aantrekkelijke aannemer Sam Delgado bijvoorbeeld. Hij is maar voor een paar weken in het stadje, dus perfect voor een tijdelijke affaire. Alleen dan blijkt dat Sam en zijn zoontje zich ineens in Hope's Crossing gaan vestigen - nota bene in dezelfde straat!

In Hope's Crossing probeert Sam samen met zijn zoontje een nieuw leven op te bouwen. En dat lijkt aardig te lukken. De vriendelijke mensen in dit kleine stadje nemen hem zonder meer op in hun gemeenschap. Hij is vooral gecharmeerd van de spontane, onvoorspelbare Alexandra McKnight. Maar wat heeft het voor zin in haar te investeren als zij hem niet écht in haar leven toelaat?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Currant Creek Valley
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789034756954
Ebook: 9789402512908
Uitgever: Harlequin
Sterk in de verleiding

Valt Charlotte terug in haar oude gewoontes, of kan ze Spencer dit keer wél weerstaan?

Als iemand weet wat verleiding is, is het Charlotte Caine wel, die in haar snoepwinkel, Sugar Rush, haar boterzachte zelfgemaakte fudge verkoopt. En dat terwijl ze een jarenlange strijd heeft gevoerd tegen overgewicht. Gelukkig heeft ze nu alles onder controle. Tot het lot haar opnieuw een verleiding voorschotelt, in de persoon van Spencer Gregory. De man die als tiener haar hart brak en toen Hope’s Crossing verliet, is terug - en hij is nog even knap en adembenemend als toen.

Bovendien lijkt hij een ander mens: hij zet zich in voor de gemeenschap en is een enorm liefdevolle vader voor zijn dochter, Peyton. Charlotte doet wanhopig haar best niet weer voor hem te vallen, maar een nieuwe verslaving ligt op de loer...

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Willowleaf Lane
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789034757630
Ebook: 9789402517224
Uitgever: Harlequin
Hartverwarmende winter

Voor sommige kerstcadeaus moet je nét iets verder zoeken...

Dylan Caine wilde gewoon een biertje drinken. Hij was zéker niet van plan om zich in een kroeggevecht te storten - alsof hij als Afghanistanveteraan zijn buik niet vol heeft van gevechten! En al helemaal niet om in de bres te springen voor die verwaande Genevieve Beaumont, de dochter van de burgemeester. Hoe kan het dan dat hij zich zo heeft laten meeslepen? Zodat hij nu in een politiewagen zit, op weg naar het bureau, vastgeketend aan Genevieve...

Oké, dat akkefietje in de kroeg was niet echt handig. Genevieve geeft het toe. Haar taakstraf is op zich best te doen: kerstbomen versieren in de vakantiehuisjes van veteranencentrum A Warrior's Hope. Ware het niet dat ze daarbij moet samenwerken met Dylan, die haar duidelijk als een verwend prinsesje ziet. Terwijl zij hem op een of andere manier juist onweerstaanbaar sexy vindt! Maar wacht eens... bestaat er niet zoiets als de magie van Kerstmis?

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Christmas in Snowflake Canyon
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789034757838
Ebook: 9789402519839
Uitgever: Harlequin
Wilde irissen

Bij brand bel je het alarmnummer, maar wie bel je bij smeulend verlangen?

Dat hij 's nachts zijn bed uit moet voor een schoorsteenbrand is brandweercommandant Brendan Caine wel gewend. Dat hij die nacht oog in oog zou komen te staan met Lucy Drake had hij echter totaal niet verwacht! Opeens wordt hij herinnerd aan die ene gepassioneerde kus, jaren voor zijn huwelijk. Wie had gedacht dat hij na het overlijden van zijn vrouw en met de zorg voor zijn twee kleine kinderen weer zo'n sterk verlangen zou voelen?

Lang geleden had Lucy grote haast om Hope's Crossing te verruilen voor de grote stad. Nu ze terug is en het monumentale huis gaat betrekken dat haar tante haar heeft nagelaten, denkt ze dat ze Brendan wel weer onder ogen durft te komen. Destijds heeft ze hem toch ook weten te weerstaan? Alleen lijkt het vuurtje van hun wederzijdse aantrekkingskracht nog helemaal niet gedoofd...

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: Wild Iris Ridge
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789034757982
Ebook: 9789402528367
Uitgever: Harlequin

Dubbel uitgegeven titels

Nieuwe kans

Zie voor de beschrijving van dit boek: Die laatste zomer.

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: zie Die laatste zomer
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789036004398
Ebook: 9789402524871
Uitgever: Harlequin
Zomer aan zee

Zie voor de beschrijving van dit boek: Passie aan zee.

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: zie Passie aan zee
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789036004398
Ebook: 9789402524864
Uitgever: Harlequin
Verborgen geluk

Zie voor de beschrijving van dit boek: Onverwachte kussen.

* Dit verhaal is ook verkrijgbaar in boekvorm als verzamelbundel met een verhaal van Kate Little.

Schrijver: RaeAnne Thayne
Oorspronkelijke titel: zie Onverwachte kussen
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789034714985
Ebook: 9789402525113
Uitgever: Harlequin