Boekenplank:
Kies
  • Home
  • T
  • Danielle Trussoni

Boeken van Danielle Trussoni

Meer over Danielle Trussoni

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1973

Website: Danielle Trussoni


Angel

  1. Het uur van de engelen - Angelology
  2. Stad van de engelen - Angelopolis

gedetailleerd overzicht

AngelHet uur van de engelen
Als klein meisje werd Evangeline door haar vader naar het St. Rose Convent in New York gebracht. De beschermde opvoeding en de grote kennis die ze over engelen heeft opgedaan, zijn goed voor haar geweest. Nu, op haar 23ste, verandert haar rustige leven in een dollemansrit wanneer ze tijdens haar werk in de bibliotheek een brief uit 1943 aan de moeder-overste ontdekt.

Als ze verder het archief induikt en met de oude Zuster Celestine praat, komt ze achter de geschiedenis van een eeuwenoude en verborgen strijd: het conflict tussen de engelengeleerden en de verschrikkelijk mooie en verleidelijke, maar uiterst gevaarlijke afstammelingen van engelen en mensen, de Nephilim.

Evangeline blijkt zonder het zelf te weten in de traditie van de Angelogisten te staan. Ze begint haar missie te begrijpen en ziet het gevaar dat de Nephilim nog steeds voor de mensheid betekenen. Om te achterhalen wat de Nephilim van plan zijn en de aarde te behoeden van de ondergang zal Evangeline al haar moed en kennis moeten aanwenden. De strijd is nog niet voorbij... sterker nog, hij vlamt in alle hevigheid weer op.
Schrijver: Danielle Trussoni
Oorspronkelijke titel: Angelology
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789022996706
Ebook: 9789044962666
Uitgever: Bruna
Stad van de engelen

Tien jaar geleden verdween Evangeline nadat ze met historicus Verlaine in de eeuwenoude strijd tussen engelengeleerden en de kwaadaardige halfengelen, de Nephilim, betrokken raakte. Nu duikt ze opeens weer op in Parijs waar Verlaine zijn werk als engelenjager heeft voortgezet. Zijn gevoelens voor haar zijn echter niet verdwenen en dat brengt hem in grote verwarring over zijn missie, want haar genen blijken niet puur menselijk te zijn...

Tijdens hun korte ontmoeting wordt ze voor zijn ogen ontvoerd door een van de meest gezochte engelen. De achtervolging brengt Verlaine van de schaduw van de Eiffeltoren naar de paleizen in Sint Petersburg en diep in Siberië en de kust van de Zwarte Zee. Daar komt niet alleen de waarheid over Evangelines afkomst aan het licht, maar ook de krachten die het ras van de Nephilim kunnen versterken of uitroeien. De strijd is nog niet ten einde...

Schrijver: Danielle Trussoni
Oorspronkelijke titel: Angelopolis
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022996713
Ebook: 9789044962765
Uitgever: Bruna