Boekenplank:
Kies

Boeken van Harriet Tyce

Harriet Tyce is geboren en getogen in Edinburgh en studeerde Engels voor ze omschakelde naar een rechtenstudie. Ze werkte ruim 10 jaar als strafpleiter in Londen.

Meer over Harriet Tyce

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1972

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Harriet Tyce


Overzicht

Bloedsinaasappel

Ik heb het gedaan. Ze zouden me moeten opsluiten...

Alison heeft het voor elkaar: een liefhebbende man, een charmante dochter en een glansrijke carrière als strafadvocaat. Maar ze heeft ook geheimen.

Nog maar één nacht. Dan hou ik ermee op.

Alison drinkt te veel. Werkt te hard. Verwaarloost haar gezin. En heeft een affaire met haar collega. Ze zou hem dankbaar moeten zijn: dankzij hem heeft ze haar eerste moordzaak op zak. Maar sindsdien gaat hij steeds meer grenzen over in haar privéleven.

Ik heb het gedaan. Ik heb hem vermoord. Ze zouden me moeten opsluiten.

Alisons cliënt ontkent niet dat ze haar man heeft neergestoken - ze wil zelfs schuld bekennen in de rechtszaal. Toch lijkt iets in haar verhaal niet te kloppen. Beschermt ze iemand?

Ik hou je in de gaten. Ik zie alles wat je doet.

Alison moet haar hoofd koel houden om haar cliënt te kunnen vrijpleiten. Maar iemand houdt haar constant in de gaten. Iemand die precies weet waar Alisons zwakke plekken zitten en die niet zal stoppen voordat ze alles heeft verloren wat haar lief is. Alison weet hoe ze zich moet verdedigen in de rechtbank, maar hoe verdedig je je tegen een vijand die jou beter kent dan jijzelf?

Schrijver: Harriet Tyce
Oorspronkelijke titel: Blood orange
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022595961
Ebook: 9789402319477
Uitgever: Boekerij