Boekenplank:
Kies
  • Home
  • V
  • Anne van der Valk

Boeken van Anne van der Valk

Meer over Anne van der Valk

Genre: Roman

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Bloemen in de winter
  • Melodie van verlangen

gedetailleerd overzicht

OverzichtBloemen in de winter

Na vele jaren voor de klas wil de 35-jarige Heleen haar leven drastisch omgooien. Ze verhuist ze naar Friesland, naar een boerderij met een mooie ruimte om te schilderen. Op de boerderij leert Heleen ondertussen haar nieuwe buren kennen, een vader en zoon met een veebedrijf.

De vriendschap tussen zoon Herman en Heleen verdiept zich, maar dat leidt tot spanningen. Als er dan ook een politieonderzoek vanwege kunstvervalsing opgezet wordt, vraagt Heleen zich af of ze wel de juiste keuze gemaakt heeft.

Schrijver: Anne van der Valk
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020540253
Ebook: 9789020540260
Uitgever: Z&K
Melodie van verlangen

Sarah keert terug naar huis na een jaar als vrijwilliger te hebben gewerkt in een verzorgingstehuis in Tel Aviv. Ze trekt tijdelijk in bij het gezin van haar broer op de boerderij en krijgt een baantje in het restaurant van Remco. Het botert niet echt tussen hen, maar het werk met de gasten bevalt Sarah goed.

Om haar week op te vullen wordt ze lid van een koor, waar haar zangtalent al snel wordt ontdekt. Ze wordt gevraagd zangeres te worden in een bandje. Dit is zo succesvol dat ze binnen de kortste keren naar Hilversum verhuist om van zingen haar carrière te maken. Tot teleurstelling van Remco, die stiekem toch wel meer gevoelens voor Sarah koesterde dan dat hij eerst dacht...

Schrijver: Anne van der Valk
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789020552324
Ebook: 9789020552331
Uitgever: Z&K